Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
    Hazeytürkü zamanında detaylı olarak araştırmıştım , ürün için istenilen fiyat bence fazla , ayrıca koruma demirleri yere çok yakın , ilk kasis veya çukurda istenmedik durumlarda bırakır kullanıcısını..

İş 4 tekere dönmedi Kino Baba 80'li yıllarda Böcek'ler vardı hatırlarsanız. bunuda yolda canlı olarak görünce böcek geldi aklıma. ayrıca motorsikletten korkanlar için alternatif bir çözüm olabilir.
    delim benim ,çerkezim ,cömert insanım ,harbiden nostaljisin be dostum şimdi nerden nereye cıkardın o böcek aracını değişik bir araçtı o ya . o zamanlar öyle dalıp dalıp bakıyorduk o araca
    nerde o zaman couppe arabalar jeepler

Hazeytürk de hikaye , kofti bir araç

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün çankayada shadow araken biryerde gördüm ama ilgilenmedim. en kısa zamanda senin için gider bilgi edinirim. resimlerinide atarım.
    hakkı
    DL1000

Tşekkür ederim Sevgili Hakkı yanlız sizden isteğim bunun için bizzat gitmeyiniz. yolunuz o tarafa düşerse gerekli bilgiyi verirsiniz. Zaten amacım bunu almak değil sadece bilgi edinmek

İstanbul boğazında Böcek ile dolaşanları görünce bir gün bende bunlardan alacağım diye düşünürdüm de yıllar geçti ne Böcek kaldı ne de bu tarz araç kullanan.

Arkadaşlar bilmeyenler için açıklama yapayım. Böcek efsane Türk markası Anadol'un bir modeli , 1975 yılında 200 küsür adet üretildi. sonrada üretimden kalktı. zamanının çok ötesinde bir taşıttır. hiç bir lüksü , aerodinamik bileşen ,yok ama zaten bunada gerek .Böcek, bir ulaşım aracı değil dolaşım aracıydı ve yavaş yavaş aheste aheste kullanılması gerekli olan bir araçtı. bir takla kafesi , bir motor ve basit bir kaportadan oluşmasına rağmen , O kıymeti anlaşılamamış bir efsanedir.

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bu böceği görünce anılar canlandı gözümde birde bu anadolun iki kapılı spor bi arabası vardı neydi adını hatırlayamadım ne günlerdi onlar.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

tatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MERTER ERYILMAZ
    İNŞAAT TEKNİKERİ
     YAMAHA XV 950
     İZMİT / KOCAELİ
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    9

muslum baba

muslum baba o anadolun ıkı kapılısı anadol stc dıye gecer . ford mustangların ıkı kapılısının bıraz degıstırılmıs halı . bıde ıstanbulda stc lerın hala yarısları yapılmakta . ( not : stc dıye aklımda kalmıs arastırcam bılgı vererım )

tatar ( merter )
    34 erf 88
    izmit / kocaeli

Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    Bu böceği görünce anılar canlandı gözümde birde bu anadolun iki kapılı spor bi arabası vardı neydi adını hatırlayamadım ne günlerdi onlar.

Anadol STC ydi, radikal bir araçtı .
    Rahmetli renç Koçibey , İngiltere'de pist yarış aracı olarak hazırlatmıştı . Adına da Süper Türk Canavarı demişti.
    Minilight Jantlar ve Cibie marka sis farları ile geleneksel ve özel bir yeri olan otomobildir...

Böcek tarzı araçların genel ismi de "Buggy" dir.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: Bu model hakkında bilgi arıyorum

Alıntı Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
    Bir kaç seferdir çevre yolunda ve bakırköy civarında bu tarz 4 tekeliye denk geliyorum. bunu kim satar ? nerede satılır ? bilgisi olan özellikle web sayfası adresi şeklinde adres vererek paylaşırsa sevinirim.
    Bu tip araçlar UTV diye bilinir kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir araçtır bunu alacağına araba al daha iyi veya atv bide bu tip araçlardan sadece çinli olanlar var kesinlikle uzak dur derim .
    incelemek isterseniz
    http://www.boashmotor.com/

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)