millet beni bekliomuş sormak için
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)millet beni bekliomuş sormak için
the wind determines the way of falling leaf
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)vallaha sorma gitsin derler yani hani aynen öyle olmuş
ama kışın sonunda montlar ucuzlar be abicim bildiğim kadarı ile sezon sonu indirimi falan olur ayrıca bekleyinde fuarlardan falan bakın hem çeşit görürsünüz hem fiat derim ben
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)aynen öle...sora yardıralım yollarda ...amma kıllattılar şu ehliyetide evrene kadar ya ne bu sanki kamyon ehliyeti alcaz
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)ya motor yatıo aşağda binemiyom delircem ne toplantıya gidebiliom ne bişi....şimdi bide direksiyonda uyuzluk yaparsa valla döverim hocayı heralde
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)MÜSLÜM BABA yaptın bi iyilik devamınıda getirsende şu yerin açık adresini versen gitsek bi gezip baksak.
getto dostum ben önce ehliyeti, sonra motoru alıcam. Senin gibi kapıda motor yatıyo olsa ben dayanamazdım. Böyle bile zor tutuyorum kendimi. Gözüm hep ilanlarda bazen tam alıcak gibi oluyorum kendimi zor firenliyorum sırayı bozmamak için.
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Yazdım yukarda ama okuyan yokki
ersi motor getiriyor mezzano marka deri montları çokda hesaplı internet siteleri var girip bakabilirsiniz yalnız mezzano listesi nedense açılmıyor açın telefon yada adresleri var gidip bakın,benden bu kadar, şubeleri İzmirdede var.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)kaanka Nickli Üyeden Alıntı
valla ii yapıosun aslında beklemekle..ben birazda etrafın tepkisinden sıkıldığım için başlarım böle işe dedim gittim 0 aldım...nese yaptık bi hıyarlık artık ...şimdiki kafam olsa 2 kuruş daha biriktirir kışa yamaha dragstar alırdım ya neyse..sende dikkatli karar ver derim.. ii düşün.. hatta satayım sana benimkini hahaha daha 100 km de![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)