Ellerine gözlerine sağlık alın işte size şemalar, artık söküp söküp takarsınız regalleri ama bence birçoğunuz sökersinizde takamazsınız gibi geliyor bana :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Ellerine gözlerine sağlık alın işte size şemalar, artık söküp söküp takarsınız regalleri ama bence birçoğunuz sökersinizde takamazsınız gibi geliyor bana :mrgreen:
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
a
a
A Rh (+)walla allah razi olsun. ben de merak ediyodum ne zamandir. tesekkurler.
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)biz teşekkür ederiz ilker kardeşim.ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Ben onlardanım gerçekten. Daha doğrusu takamayacağımı bildiğimden hiç sökmem.müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet abi bak bi sayfayı numune olarak şuraya koyuyorum:Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Bunları pdf yapıp faydalı bilgiler kısmına link koymalı. Bi de kullanıcı kılavuzu var. Onun hepsini scanner dan geçirdim ben ama düzenleyip pdf yapacak zamanım olmadı. Du bakalım haftasonu İzmir'e gidicem, orda fırsat bulursam düzenlerim. Bilmiyom artık bi faydası dokunur mu kimseye.
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)arkadaşlar lafımı olur ne demek. elimde ful parça fiyat listeside var bir ara onuda koyucam. katalogtaki her parçanın kodlu fiyat listesi
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
a
a
A Rh (+)walla butun sayfalari inceledim. gercekten guzelmis. en azindan bi fikir veriyo nedir ne degildir diye. tekrardan tesekkurler.
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)ilker ve inno kardeşime çok teşekkür ederim bu arada geyik yapmaktansa böyle faydalı şeyleri araştırıp bulmak iyidir bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp bir avuç vida olayı işine gelince bazı arkadaşlar kendilerinle karıştırdı sanırım beni
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)