walla saol murat abi eyvallah. ben denedim. catir catir calisiyo yani :P :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
a
a
A Rh (+)walla saol murat abi eyvallah. ben denedim. catir catir calisiyo yani :P :P
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)gezgınım arama ben yarın alıyorum ve ılk sana haber edıyorum dostum . kendıne cok ıyı bak
tatar ( merter )
34 erf 88
ızmıt kocaeli
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)KARDEŞ BİZDE YALAN OLMAZ SİZ GEZGİNİ NE SANDINIZ YAA AYBETTİN BAK ŞİMDİ ÇALIŞMAYAN BİŞEYİ NEDEN YAZAYIM SİZE İLK BEN DENERİM RAHAT OLUNMr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
a
a
A Rh (+)abi yanlis anlama. walla ben de bikmistim bu gizliden arayanlardan. mosmor olcaklar simdi. saolasin
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum verdıgın bılgı ıcın cok tsk cogu arkadasımıza(bana ozellıkle) :mrgreen: oldukca yardımcı oldun tekrar tsk ...
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)rica ederim kardeş burda bişeyleri negüzel paylaşıyoruz lafı bile olmaz :P :P :P
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)herkes görsün notunu alsın diye bida yazıyorum
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)ELİMİZDEN GELDİKÇE BU KONUYU BAŞTA TUTARSAK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR HERKESE LAZIM OLAN BİŞEY
herzaman için başka kalırsa sevinirizz
caponord
Samsun
B Rh (+)bi gecede açtığın 10 başlıktan bi bu işe yarar çıktı.... :mrgreen: az sakin ol muratım gezginim bu ne hız.... :D
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)abicim aslında hepsi işe yarayan konular ama dikkate alıonırsa tabii yok abii daha başlık maşlık yok vaz geçtim :mrgreen: :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)