Sevgili ailem.....
bılındıgı gıbı cogunlugumuz R&R kullanmakta...
bazı arkadaslarımız cantalarını sokmus olsa bıle bır cogumuzda var...
kımınde orjınal cantalar kımınde de alternatıf derı cantalar...
benım merak ettım bu cantalarda ne tasıdıgınız,veya nelerın olması gerektıgı...
sorunun anafikri şu; bır motorcunun emnıyetlı ve kımseye muhtac olmadan seyahat edebılmesı ıcın yan cantalarında ne olmalı?
sızlerden rıcam cantalarınızda ne var?...
veya nelerın olması gerektıgı konusunda fıkırlerınızı paylasırsanız mınnettar kalırım...
benım motorumda ve cantalarımda olan esyalar;
1) yangın tupu.
2) 120cm uzunlugunda zıncır.her bır baklası 10 mm kalınlıgında ve 35mm ye 50 mm...
3) 2 ad asma kılıt...
4) ılk yardım cantası...(full)
5) orjınal takım cantası...
6) branda...
7)2 ad gunes gozlugu...
8 )2 ad dızlık koruma...
9) 2 ad kask...
10)cesıtlı boylarda ve ozellıklerde cıvata pul bujı nın muhafaza edıldıgı kucuk bır avadanlık...
11) yagmurluk...
12) kask fılesı...
13) zıncır yagı...(sprey yag)
14) yuz maskesı
15) esya sabıtleme lastıgı...
16) korumalı eldıven
hic kımse yolda kalmak ıstemez...
kaldıgında da maalesef yanında kımse olmaz...
unutmayalım kı cantalarımızda tasıdıgımız ekıpman belkı bızım beklı bır arkadasımızın hem canını hemde malını koruyup kurtarabılır...
bu yuzden konunun bortu bocekle ( kelebek lık ) bı alakası olmadıgına ınanıp olaya sızınde bu acıdan bakmanızı ısterım...
netıce ıtıbarı ıle buradan elde ettıgımız fıkır alıs verısı ıle saglıklı ve dogru ekıpmanı tespıt edıp dıger arkadaslarada ‘’’’cantalarınızda bunları tasıyın’’’’ dıyebılelım...
saygılar....

sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)

. ayrica sunu da sorayim. lastik patlamasına karsı bir sprey turu sey duymustum gecenlerde de nette gördüm nasıl birşeydir bunlar bir de keeway sl 150nin lastigi şamrel mi dublex mi?? :| :?:

)) .. evet çantalarımda buji nin eksik olduğunun farkındayım en kısa zamanda onuda tedarik edicem.