hakkı Nickli Üyeden Alıntı
yerin neredeydi abi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)hakkı Nickli Üyeden Alıntı
yerin neredeydi abi
the wind determines the way of falling leaf
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)feray makina
kısık sanayi sitesi 3.cad. no:167
tel: 257 66 13/14
hakkı
DL1000
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)bende keyfime gore bir gidon istiyorum izmirde olsaydım fikir için ziyret ederdim
ne tur bir aletle kıvrılıyor o borular
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Boruları kıvırmak sorun değil, orjinal gaz teli ve debriyaj teli yeni gidona göre kısa kalır, yeni ve uyacak 1 takım gaz ve debriyaj teli ile gaz elciği hatta küğtüklük lazım olacak, elektrik tesisatındaki değişikliği saymıyorum bile ;) hadi uğraşın bakalım...
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)ya çok zahmetli mi acaba
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)sorunun cevabı sana verdiğim adreste. akşama görmeye gelirsen resimlersin diğer arkadaşlarda görmüş olur. benim makinem evde kaldı :(:(:( resim çekemiyeceğim.getto Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)malesef bu ara uğrayamıcam abi sınavlar malum...iş bitince uğrarım artık hem olmuş halini görürüz olmaz mı![]()
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)sınavlarını ihmal etme, verirsin 200 YTL cillop gibi gidonun olur. iş bitince uğrarsan zahmetli olup olmadığını anlayamazsın. gidonu almaya gittim daha bitmemiş, nikelaj banyosunda sorun varmış yarın yapacaklar. bizim iş yarına kaldı, eğer makinayı unutmazsam fotoğrafları atarım.getto Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Bende merak ettim bak simdi.resimleri ilgiyle bekliyorum.
Hakki abi yaptiysa biseye benzemistir kesin..
Ama ben orjinallikten yanayim ,ve motorlarimiz tasarlanirken herseyin ideal olarak tasrlandigini dusunuyorum.bisey yapmayada kiyamiyorum acikcasi.
Ama hakki abi guzell seyler yapiyo hep.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)gıdonun yapmak zormudur banada lazım bı tane boruları kıvırma aparatları nasıl bısıdrı acaba bu konuda bır ara arastırma yapıcam ınsallah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)