Ayne katılıyorum haklısın YEAKS tebrik ederim seni
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)Ayne katılıyorum haklısın YEAKS tebrik ederim seni
font=Comic Sans MS][size=18][font=Comic Sans MS]MOTORLA GEZENLER LE ELBETBİRGÜN YOLLARDA KARŞILAŞIRIZ SELAMSIZ GEÇMEYİZ NE DE OLSA RUHUMUZ MOTORCU YOLUNUZDA FARINIZDA AÇIK 48 UY 665
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş beyler sakin olun sitemizin amacı bu yardımlaşmak yardım almak yardım vermek...
demekki çevresinde bizden başka çevresi yok eeee kime soracak değilmi sizde bida yazmazsınız topik uzamaz...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
a
a
A Rh (+)bu ne bicim bi usluptur arkadasim. ben utandim sunlari okurken. yazmiyim dedim ama dayanamadim. kimsenin de goygoyunu yapmiyorum burda ben, aklında bulunsun. aranizda 8 yas var yaa. o adam okumayi sökmüşken sen daha b.kunu söyleyemiyodun. bu nasıl iştir ya. lütfen biraz daha saygı dostum. yaşa hürmet et bari biraz.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten neyse.... isterseniz bu arkadaşın profiline girinde açtığı başlıklara bir bakın hangisi adam gibi yapıcı bir başlık ? herşey yaşla olmuyo lütfen
Yunus Emre
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)Böyle olmayacak, en iyisi yönetim siteye bir de başlık polisi tayin etsin. Beğenmediği başlıkları açanlara posta koysun bu vazifeyi üstlenen kişiler. Ya da gerek yok, zaten iki üç gönüllü var gördüğüm kadarıyla.
Tamam, herşey yaşla olmuyor, doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları da doğru ama bir şeyi söylemenin de yolu yordamı var, hele hele söylediğin doğruluğu tartışılabilir öznel bir yargıysa 'Gönder' düğmesine basmadan evvel iki defa düşünmek lazım.
'zart zurt gereksiz başlıklar açıyor' ifadesi yeaks'in şahsi kanaatidir (bunda haklı da olabilir ama tekrar soruyorum, kime göre neye göre gereksiz?), ayrıca bu yüzden getto'ya fırça atmaya da kimsenin hakkı yok. Bununla beraber Rommel'in değindiği, bu başlığın RR-Ankara'ya ait olmaması nesnel bir yargıdır, 'kardeşim gidin bu başlığı konu dışı kısmında açın' diyebilir, demiş de zaten.
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)yeaks Nickli Üyeden Alıntı
bu sitenin adminleri var... arkadaşım üslup tarzına biraz daha dikkat etmeni öneriyorum...yok seni inceliyorum yok bilmemne, kişisel bir sorunun var ise özelden mesaj atarsın, yok konuları beğenmiyorsan yazmazsın ...
kimsenin yaşını başını karıştırmayın. sitenin amacı yardımlaşmak tartışcak kavga etceksek başka yerde yaparız..
annenle kavga etsen başlık açıcaksın nedemek bu arkadaşım saygılı ol biraz saygılı, sessizliğimize de öfkemize de bulaşmayın, adam gibi eleştiri yapcaksanız yapın,...
RR class
istanbul
B Rh (+)yeaks kardeşim eleştiri de bulunabilirsin ama bence de üslup bu şekilde olamaz. yada kendi belirttiğin gibi msn den yada özelden getto ya ulaşıp söylemek istediklerini onla orda paylaşırsın. eminim sende bu kadar insanın tepki vermesi üzerine hatanı anlamışsındır.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
bence açılan bu başlık ta gayet normal sonucta şu sıralar sınava girecekler var. bilmediği yada aklına takılan konu olan varsa burdan paylaşabilir. getto sadece bi soru sorarak topic acmıs amac o soru ya cevap deil sadece o konuyla ilgili tüm konuların burdan paylaşılması.. umarım kısa surede en azından hatanın farkında oldugunu belirtirsin yada hakksız dusundugun yonleri de yapıcı bi şekilde belirtirsin..
okay
B rh(+)
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evet arkadaşlar konu uzadıkça tartışmanın dozu artacak gibi en başta sorulan sorununda yanıtı alındığına göre Yönetim Kurulu bu konunun devam edip etmemesine karar verene kadar tarafımdan KİTLENMİŞTİR.
Bu başlıktaki gidişat ve tartışmayla ilgili başka bir topik açılmaması açıldığı taktirde derhal silineceğini bildirmek isterim.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)