komutanım özledik sizi. Hiç unutulmayacak bir organizasyon hazırlamıştınız eskişehir'de bize. bu gün hala konuşuyoruz aramızda o güzel günleri. Şimdi yazılarınızı görememek üzüyor bizi. umarım yeniden görürüz sizi burada.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)komutanım özledik sizi. Hiç unutulmayacak bir organizasyon hazırlamıştınız eskişehir'de bize. bu gün hala konuşuyoruz aramızda o güzel günleri. Şimdi yazılarınızı görememek üzüyor bizi. umarım yeniden görürüz sizi burada.
foam party
:mrgreen:
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Daha yüz yüze görüşmek nasip olmadı amma velakin bu gidiş ve bu uzun bekleyiş çok sıktı beni be gomtanım... eskiler de gitti mi iice tadsız tuzsuz bi yer oluyo buralar... sen ki RR için neler yaptın... bizler için çok ama çok değerlisin ve bunu biliyosun... ne olur dön artık be gomtanım... eski tadımız yerimize gelsin... bak Tayfunum deli zabitim bile çıktı deliğinden senin için... hoş o niye gitti onu da bilemedim... zati bu sitede neler olup bitiyo aklım sırrım ermiyo bu aralar... aman ya valla bunaldım... noluyo, niye oluyo??? biri Allah rızası için açıklasın...
SSUUUUuuu...!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Volkan sen Emrah komutanla yüz yüze görüşseydin bizim niye bukadar Emrah komutanı sevdiğimizi anlardın.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)ben buraya bişi yazmak istemiyorum.
ben Emrah'ın burada olmasını istiyorummm ve canım sıkılıyoooo
ha burada olsun olmasın her zaman gönlümüzde o ayrı bir konu EMRAHHHHHH
ne oldu son durum nedir alperim adminim geri aldımı mesajları,kayıtları şimdi ha dese tamam mı yani.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)baba elimizden geleni yaptık mesajlarınıda yavas yavas getırıyorum hersey eskısı gıbı aktıf ama emrahss abı nerdesin
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)EMRAH KOMUTANIM (***)
BU DÜNYA
ÖLÜMLÜ BİR DÜNYA , BUGÜN VARIZ YARIN YOKUZ...
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Emrah komutanın bizler için organize ettiği o müthiş eskişehir gezisindenden bir bölüm videoyu tekrar hatırlatmak istedim. Emrah komutanımızla daha nice böyle eğlencelerde oluruz inşallah
http://www.youtube.com/watch?v=fchfkGjBX4M
foam party
:mrgreen:

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)hadi be emrahhsss abı fazla naz asık usandırır derler![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
caponord
Samsun
B Rh (+)şşşşşş.. kafam ii alttan alın... :evil: :mrgreen:
KOMTANIIIIMMM.....DE HAYDİİİİ.....GETİRTME BENİ ORALARA.... :D :D :D :D
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bizsiz içersin ha Okan nasıl olcak Komtanım görüyonmu bak meydanı boş buldu nara atıyo nerde bizim Jandarma Yüzbaşımız asayiş kötüye gidiyo dön komtanım dön
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)