güle güle kullan
nice kazasız belasız km'lere
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
şimdilik belli değil
Muğla
B Rh (+)güle güle kullan
nice kazasız belasız km'lere
Extreme Cruiser - Potansiyel Endurocu
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)güle güle kullan çok iyi olmuş..
yalnız merak ettiğim. gidonda 3 gösterge var bunlar orjinalmi yoksa ikisini sonradanmı taktırdın? yani adamlar orjinalinde hız göstergesinin haricinde iki tane daha ne göstergesi koymuşlar onu merek ettim. tabii orjinali böyleyse..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)abi o göstergelerin diğer ikisinden biri devir diğeri akünün şarz göstergesi
Yunus Emre
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)gençer Nickli Üyeden Alıntı
gencer evet orj. onlar bizimkilerde yani emrahss ile benim motordakilerde bu makinanın göstergeleri biz adapte ettik eski forumları oku nerden aldığımızı ve nasıl takıldıklarını anlarsın
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)el öpenleri çok olsun
allah sahibine bağışlasın kaza bela vermesin tekerne taş değmesin..
artık izmir e geldiğimizde bir harçlık veririz
:mrgreen:
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun ..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
foam party
:mrgreen:
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)Allah hepinizden razı olsun,beni çok mutlu ettiniz.çok teşekkur ederim hepinize teker teker,bende motorum gibi buyuklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...Allah hiçbir arkadaşıma kaza bela vermesin acılarını bize göstermesin...
arkadaşlarım arkasındaki çanta işime çok yarıyor,bende biraz abartılı olduğunun farkındayım ama ,gerçekten çok işimi görüyor.
fiyatıda 80 ytl aldım.
S U A T
Hayırlı uğurlu olsun , tekerinize taş değmesin. Güle güle kullanın ..
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı olsun abicim, kazasız belasız uzun ve zevkli sürüşler dilerim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)