rica ederim .
bence de yüksek amperli almak faydalı
normalde gec bitip gec sarj olur başka bir zararı olmaz
yüksek amperli , kuru vede ölcüleri bizim motorlara uygun akü buldugunda bir bilgi verirsen sevinirim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)rica ederim .
bence de yüksek amperli almak faydalı
normalde gec bitip gec sarj olur başka bir zararı olmaz
yüksek amperli , kuru vede ölcüleri bizim motorlara uygun akü buldugunda bir bilgi verirsen sevinirim
caponord
Samsun
B Rh (+)benim motorda 7 tane far var, korkudan bağlayamıyorum ..sadece görsel olarak faydalanıyorum..kendi ana farının haricinde 2 tanede sis farını kullanıyorum .şimdi ben akünün amperini yükseltirsem o zaman hepsini kullanabilirim demekkii..şimdiden araştırmasına giriim bu işin...en azından 2 adetde röle lazım bana şimdi ...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)okan kardeş sen baya ilgileniyosun motorla eferim![]()
![]()
bizi engin bilgilerinden mahrum bırakma![]()
bu kaça maal oldu mesela
ben en aksesuarsız regal sahibbiyim herhalde bi elcik taktım bide korna param yok aksesuara yaw :(
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
caponord
Samsun
B Rh (+)ilave benzin filtresi 2 ytl...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
250 cc Keşke Satmasaydım
İzmir
A Rh (+)vallahi bende class modeli var...siyah...yaklaşık 3000 km de...2 ay önce 4.000 verdiler satmadım...bence satanlar hele hele o fiyatlara verenler hata yapıyorlar...kanımca onlar daha önce motor kullanmayıp ilk kez motor sahibi olanlar ve ilk karşılaştıkları sorunda panikleyip makinaları elden çıkartmaya bakıyorlar...acele ediyorlar...yazık günah...2,750 ye aldığı motoru 4,250 ye almıştır allah bilir...sonra bunlar diğer çinliler gibi motorlar değil ki...al işte 2,750 ye sat o almaya gittiğinde 5000 civarı...mantıksızlık...ben de neredeyse satıyordum sonra vazgeçtim...allahtan da vazgeçmişim...
izmirliyiz...inadına GÖZTEPELİYİZ

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla ilave benzin filtresi benim kanımcada iyi olur ilk fırsatta taktırıcam hemde seffaf olması güzel bizim kendi ustundekinin içi gözükmüyor uyuz oluyorum valla
--------------------------------------------------------------------------------
arkadasslar bu cmts DÜNYA TIC MRKZ DE BOTSHOW BALIYOR
vaktı olan ardasları beklıyorum
ben suzuki standında olucam saygılıar

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)http://www.regalraptor.net/forum/vie....php?p=922#922
arkadaşlar motosiklet fuarına katılım için lütfen listeye yukarıdaki başlıktan adınızı yazdırın.
e9b
İstanbul
A Rh (+)selam beyler dikkat ettiyseniz ben fazla yazmayan hatta yazamayan bir üyeyim çünkü okumaktan yazmaya zaman kalmıyor
Neyse bu arada anlatılan sorunları hiç yaşamamıştım kiiiiiiiii..........
Bugün olanlar oldu bizim kuzuyu kaldırdım. Yerini değiştirecektim 10 km uzaga götürecem marşa bir bastım motor almıyor ama sans rampa asagı gidiyorum. 2 vitesten vurduruyorum yok ee tabi rampada biryerde bitiyor arabanın arkasına bagladım motoru vurdura, vurdura çalıştı çalıştı ama tek silindir calıştı. Neyse ilk andan beri bujiden olduğunu biliyordum. baba gitti 2 tane buji aldı taktım tek basmayla aldı. Aldı almasına da aküyüde bitirdi :evil: Bizde akü dolsun diye 1 saat önceydi galiba :? dolaşmaya cıktım galiba aküyü doldurmak bahane çünkü anne yemek masasın da zor tuttu.Neyse geziyoruz iyi güsel tam ana caddede bi hundai minübüs önüme atlamasın mı. frene bastım ama adama yaklaşıyorum hala ve yolu kapadıne yapacağımı bilemedim en sonunda baktım olmuyo yatırdım motoru hemen yanım da polis birşeyin var mı diyor? bende benim yok ta motor çizildi diyorum polis tamam tamam yok birsey diyor. :frown: adamı gönderiyor. Gülermisin ağlarmısın adama diyorum niye sinyal yakmıyorsun adam dörtlüler yanıyor diyor :| ya ben baska mı ülkeden geldim diye düşünüyorum :?: neyse baba lafın özü bujilerin önsevişmesinin ardından ve asfaltla segs seklinde geçti günüm.....
MESAFENİ KORU
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)