Anlamadımki tayfun ?eve geldim ama bide bana sor...motoru altana en yakın zamanda götürmem lazım..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Anlamadımki tayfun ?eve geldim ama bide bana sor...motoru altana en yakın zamanda götürmem lazım..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Garanti olayın devam ediyordur daha senin, hiç geçiktirmeden götür bence, hem ciddi bir arıza varsa eğer büyümeden bakılmış olur, hemde çabuk yapılacağı için ayrı kalmayız gezilerde. Gerçekten insanın moralini bozan bir durum. Benzinle alakalıysa eğer bunun uyarısında sitede yapmak lazım. Ben motoru aldığım günden beri benzini bp den alıyorum ve çok memnunum, bir kere zorda kaldığım için shell den aldım motoru sesi değişti resmen, sonra hemen bp den tekrar fulledim ve motor kendine geldi, benzinde çok önemli bir olay.
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)shell ile bp birleşti diye biliyorum ben yani bi fark yok isininin arasında
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Türk petrol o şef, bp değil. Türk petroller shell oldu hep, ays cihazlarını söküp tts yaptık hep belediyede biz.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)baba 1 nisan şakası diyicem ama 1 nisanda geçti bu ne yavÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)benzinde solvent var veya sibop ayarı bozuk eksoz sibopları kaçırıyor
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Motor tekliyordu çekişden düştü motor..gaz yemiyor benzinide değiştim..ama yine çekiş eskisi gibi değil.inşallah subaplarla alakalı değildir.Sadece bir eksoz nar gibi oldu ötekinde bişe yoktu..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
caponord
Samsun
B Rh (+)çelebim muratım .. moralini bozmiim ama .. senin motor iyi kaçak veriyo sübaplardan...ya sübap ayarların çok bozuk yada rektefe gerekecek...daha önce motorun hiç söküldümü.. eğer söküldüyse pistonların üzerinde 2 adet halka şeklinde bilezik vardır.. onlrın bi yerleri 1 cm felan boşluktur.. iki boşluguda bi hizaya getirip monte etmiş olabilirler.. eksoz bu hale gelmesi için bütün ateşlemenin kaçak olması gerekir....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)vay canına ya kor olmuş resmen egsoz allah muhafaza ayak mayak deyse yakar cayır cayır geçmiş olsun bilader umarım çözülür sorun makul bi şekilde sıkma canını fazla
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)muratım çelebim geçmiş olsun... bu ne yawww... en son ne zaman ve hangi servise gittin... rutin bakımlarını kim yapmaktaysa çaaar gelsin ve halletsin bu işi... çok büyük geçmiş olsun....
SSUUUUuuu...!
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)