Denemekte sakınca görmüyorum zaten ilk 500 bakıma Ali ustaya gidicem.Tanışıp işini gördükten sonra daha iyi karar veririz diye tahmin ediyorum.Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Denemekte sakınca görmüyorum zaten ilk 500 bakıma Ali ustaya gidicem.Tanışıp işini gördükten sonra daha iyi karar veririz diye tahmin ediyorum.Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Tavsisene uydum ve Ali ustayla tanıştım birer çay içtik birazda muhabbet ettik.250 de gel bi zinciri gerelim 500 dede genel bakımı yaparız dedi.Rölantimi ayarladı lastiklere hava bastı egzos kaçırıyomuş onuda sıktı zannedersem 500 KM ye kadar herşey biraz gevşiyecek.Neyse ilk izlenimlerime göre Ali usta anlaşılmayacak bi insan değil inşallah yanılmam uzun süre çalışırız bide benim iş yerime 200 metre mesafede olduğu düşünülünce çok rahat olacak.Daha önce asya kullanırken karşıya geçmek zorunda kalıyordum zor oluyordu.Bu arada yakında yol serviside koyacakmış bilgilerinize.madend Nickli Üyeden Alıntı
RR
İstanbul
A Rh (+)Motorda yeni bir huy ortaya cikti. 2.ci viteste giderken bazen bosa atiyor kendini.
Tamam uzun yolda veya duz giderken sorun olmuyor ama rampa cikarken veya sollama aninda tehlike yaratmaya basladi.
Neden olabilecegi konusunda fikri olan arkadaslardan yardim soruyorum..
Artık mutluyum galiba:D
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Merhabacaser Nickli Üyeden Alıntı
Aslında tam olarak bilmemekle beraber tahmin ediyorumki bunların vites kutusuda arabalarla aynı sistemdir.senin sorununun iki sebebi olabilir birincisi tam oturmuyodur dişliler ve ilk gaz düştüğün yerde atar vitesten bu arada sırada olabilir.İkincisi ise 2.vites sekromenci arızalıdır kitlemiyodur oda digeri gibi gazlı giderken değil gazı düşürmeye başladığın anda atar ve ikincisi herseferinde yapar ara sıra değil bence bidaha kontrol et hangi durumlarda yaptığını tabi bide motor ustalarından bilgi almak lazım.
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)tam aksine araç şanzımanlarınıdan çok farklıdır.yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
motosiklet şanzımanlarında senkromeç bulunmaz..
arkadaşın sorunu ikinci vitesi tam kitlememesi.düzelecektir,sorun yok
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Doğrudur abicim zaten tam olarak bimediğimi yazmıştım.Bizimde zamanla hem tecrübemiz hem bilgimiz artacak sizin gibi abilerimiz sayesinde.kaldera Nickli Üyeden Alıntı
Daha çok acemi oldugum için Sakaryaya gelemiyorum ama işallah istanbul içi bi gezide tanışma fırsatımız olur oda olmazsa Bi aksilikte çıkmazsa Eskişehire gelmeyi düşünüyoruz.Görüşmek üzere
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Herkese GÜNAYDIN gurubun çoğunluğu dün şampiyonluk turundaydı herhalde tüm Fenerbahçelilerin şampiyonluğunu kutlarım centilmen bir Galatasaraylı olarak
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Selamlar ;
Sonunda motorumu servisten alabildimşanzıman grubu değişti cillop gibi oldu. Dün gece saat 01:00-02:00 arası yağan yağmura yakalandım ve tam anlamıyla sucücüğüne döndüm. özellikle pantolonun dizime kadar olan kısmı mutmelen 5-6 kg çekiyordur. Ayakkabılarımda dibine kadar su doldu bastıkça sağdan soldan fışkırıyordu
acaba bu ön çamurluğun altına tozluk koysak bu su gelişini engellermi yoksa bunun çaresi yokmu ne dersiniz ?
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)