Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı...ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı...ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Okan kardeşim orası doğru Allah başımızdan eksik etmesin ama herhalde oglunun motor almasını onaylıyacak anne zor bulunurokan Nickli Üyeden Alıntı
Burasıda dogru demi:?
caponord
Samsun
B Rh (+)Benimkine alıcass valla liseyi bitirince ...annesi oğlundan hasta aidi ...bizde ailece hastalık var .... yengenide ööyle tavlamıştım zatti..hey gidi motoguzzi heyy..caddeleri sallardı bi zamanlar...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
250 cc Keşke Satmasaydım
İzmir
A Rh (+)Regalim için söylediğim tüm sözleri geri alıyorum...Meğer akü imiş tüm sorunu...Şimdi bu soğukta bile hergün biniyorum...Sabahları yarım marşta çalışıyor kerata....Çok kötü morarttı beni anlayacağınız...Yalnız hala kafama takılan bir iki husus var...Çok yakıyor gibi geliyor bana...üstelik senkron ayarı da yaptırmıştım...Acaba subap ayarı mı ister kendisi? Bir de gazdan elimi çektiğimde motor hemen kapatıyor kendini....kapatıyor derken stop etmiyor da çok çabuk devirden düşüyor....ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım...bunun sebebini bulamadım...herkese kazasız keyifli sürüşler...bu arada bizim regalin aksesuar sitesi neydi yaa...
izmirliyiz...inadına GÖZTEPELİYİZ

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim ben seni uyarmıştım hakkına yeme motorunun darılır sana diyeBak ilgilnince nasılda kendine geliyor arkadaşlar motorlarınıza sevgi sevkat gösterin yoksa
![]()
250 cc Keşke Satmasaydım
İzmir
A Rh (+)alper yazdıklarım için ne diyorsun? yok mu fikri olan arkadaşlar?
izmirliyiz...inadına GÖZTEPELİYİZ
caponord
Samsun
B Rh (+)bence motorunda bişi yok dostum..kompresörün iyi olduğunu gösteriyo anlattıkların...benim motorda öyle yapıyo çünkü ..hatta reasing kullandınmı bilmiyorum ama onlarda gazı birden kapatınca nerdeyse arka teker kızaklıyacakmış gibi oluyor...çalışması düzgünse kurcalatma derim ben..GÖZTEPELİ RAPTOR Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
caponord
Samsun
B Rh (+)yazmayı unuttum bide başka bi sistem var... mesela kavasaki VN800 kullanıyorum ondada gazı kesince tüm sistem kesiliyo eksozlar patlama bile yapmıyo.. eski lada arabalarındada aynı sistem var hiç benzin çekmiyo.. regallerde o teknoloji yok ama kompresörleri çok kuvvetli kendi çaplarına göre ...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim gaz kesmeyi kotu bisey değilGÖZTEPELİ RAPTOR Nickli Üyeden Alıntı
hatta tam tersi motorunun saglıklı oldugunu gosterır normali o zaten benimki gec bırakıyordu sırf altan motora hemen bıraksın dıye goturdum yaptırdım sende tam tersını yaptırmaya goturucen anlasılan
goturmene gerek yok normal senın motor

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)11 Mart Pazar Fuar Buluşması (Motosiklet 2007) Dolmabahçe Sahilde Buluşuyoruz. Regalciler olarak Fuara Hep Birlikte Gideceğiz.Gelicek Regalci dostlarımızın geziler bölümünden adını katılım listesini yazdırmasını rica ederim.
http://regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=72
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)