fuar tarihi için daha önce 27 mart tarihleri falan diye gormustum sitelerde, 8 mart olmasına cok sevindim, daha erken olması demek raptoruma daha erken kavusmak demek.. yaşasın RR kardeşliğiherkese sevgiler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250E9-B
Türkiye
A Rh (+)fuar tarihi için daha önce 27 mart tarihleri falan diye gormustum sitelerde, 8 mart olmasına cok sevindim, daha erken olması demek raptoruma daha erken kavusmak demek.. yaşasın RR kardeşliğiherkese sevgiler
34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-
RR
İstanbul
A Rh (+)Hava soğuk filan dinlemedim bugün. Çalıştırıp motoru, kısa da olsa bir tur yaptım. Molalarla beraber 3 saat sürdü. Ama dondum.Thermoform diye bir içlik var. Kullanan, tavsiye eden var mıdır arkadaşlar?
Artık mutluyum galiba:D
Arkadaslar herkese selam , daha önce başka bir sayfadan takip edip 239 sayfa okudujtan sonrakarar verdim ben de bir regal raptor almaliyim inşallah yaza doğru alicam siz de araniza kabul ederseniz en kisa zamanda gezilerde bulusmalarda 1 yeni üye daha katilmis olur bu büyük gruba
herkese saygılar

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Şimdiden aramıza hoş geldin geziler bölümünde 2 tane fuar var bizde toplu alım için buluşucaz aramıza katılıcak yeni regalci arkadaşlar için senide bekleriz geizler kısmından takip et o gün fuarda bulusucaz toplu olarak regalciler.HammX Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)hayırlısı olsun kardeşş.. inşallah senden bi regal sahibi olursun...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
saolun arkadaslar ... inşallah ama gelin görünki bizim valide fazlasıyla önyargılı onu ikna etmenin bi yolunu bulmam lazım aksi takdirde haberleri olmadan filan alıcam :lol:

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla ben valdeyi soyle kandırdım sordum alayımmı dıye halıyle alma manyakmısın dediler napıcan motoru tehlıkeli falan dediler bende gittim aldım koydum kapının onune 2 gun basımın etını yediler sonra sustular.En etkili yol bu :mrgreen: al koy kapının onune
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Aynen...
Ben aldım 1 hafta sonra söyledim... oooo dedim bir haftadır biniyorum... iki cırlama sonra tıssss...
O gün bugündür kıçım ayrılmadı evelallah...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
caponord
Samsun
B Rh (+)Siz bu şartlarda motor almışken yazın izin alma şansınız varmı gezi için ... :D
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)hahah... Kim söyler ki?
Evliyiz mevliyiz ama hala onlara göre ana kuzusuyuz :-)
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)