geç dalganı bakalım... bu sefer yakalayamadım seni fuarda.. ama en yakın zamanda elim yakanda.. hep not alıyom bunnarı haberin ossun.. :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)geç dalganı bakalım... bu sefer yakalayamadım seni fuarda.. ama en yakın zamanda elim yakanda.. hep not alıyom bunnarı haberin ossun.. :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Fazla fazla yaz abicim, yazki hasreti sağlam gideririz goley goley bırakmazsın beni o zaman ;)
caponord
Samsun
B Rh (+)valla ne diim sanki 40 yıldır tanışıyomuşuz gibi bi his var içimde... gerçekten şaka bi yana çok sıcak ortamımız var...allahlardan esirgesin..
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)http://www.herice.com/mail/3080/
Okan toprağım, sana kaset yapalım... Aha da üstteki adresten beğen bir albüm kapağı, benden olsun![]()
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)adamım o ilk baştaki seref talaşçı varya onun kaset balıının beendim.. ondan yapalım carvalhom prodiksiyon amirim..... :mrgreen:carvalho Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben kareteci bekir güneş'i düşünmüştüm ama, kaset senin, ne diyorsan o
Paşam, İstanbul'a gelişlerini şöyle hafta sonuna denk getir de Regal camiası olarak hep birlikte fasıla gidelim...
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)anaaaaaa. tayfunum zaptiyem tependeki herife naggadar benzion hayret bişi yaa.....bide glark geybıl kibin bakıyon yaa.. hasta oluyom daaa .. o bakışlarına .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
carvalhom asil adamım.. fasılı kendimis de yaparısbeaaa....kafanı takma.... :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Baba ya zevklerimiz aynı valla, ikimizde aynı adamda karar kılmışısız ;) fasıl işi harbiden çok güzel olur ama çok güzel organize olmamız lazım.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Tayfunum zaptiyem, oraların ağası sensin. Mekanlar senden soruluyor. Organizasyon da sana düşer artık...
Ben katılırım her durumda... Hafta içi, hafta sonu fark etmessss
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)