abla hayırlı olsun inşallah sağ salim analı babalı kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yokk
İstanbul
A Rh (+)abla hayırlı olsun inşallah sağ salim analı babalı kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim...
class 9-b raptor
İstanbul
A Rh (+)TEBRİKLER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KÜÇÜK MOTORCU GELİYOR CAMİA BÜYÜYOR
![]()
lıve to rıde,rıde to lıve
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN ARAMIZA BİRTANE DAHA MOTORCU KATILIYOR DESENİZE BUNUNLA BERABER ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR ÜYE PANOSUNA BİR KİŞİ DAHA EKLENSİN)))))
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)haberi aldığımdan beri, mutlu mutlu dolanıyorum.. huzurunuz daim olsun.. çok tebrik ediyorum..
lütfen dikkat edin (bundan sonra 2 kere) kendinize..
gülçinim müjgandan bilgiler al derim ben..kimbilir belki ilerde dünür olursunuz..
![]()
:mrgreen: :mrgreen:
YOK
İstanbul
0 Rh (+)canım benim sedacım dur bakalım daha cinsiyeti belli bile değil daha ne dünüründen bahsediyosun ayol hele bir sen evlende ondan sonra bizimkileri düşünürüz değilmi ama arkadaşlar haksızmıyım![]()
![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Ahanda şimdi tut Pınar'ı tutabilirsen... Bir siz kalmıştınız etrafımızda... Kaçacak yerim de kalmadı zaten :-)
Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Her gününüz bir öncekinden daha mutlu olsun...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Tebrikler adminim..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
YOK
İstanbul
0 Rh (+)emrah artık kaçacak yerinde kalmadığına göre sıranız geldi demektir, gerçi sıranız çoktan geçti amaemrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
artık kaçamaaaaaaaaazzzzzzzzzsssssssııııııııııııınnnnnn
![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)allah analı babalı büyütsün.kız veya erkek hiç farketmez ..önemli olan sağlıklı olması...ve herzaman derim "evladın hayırlısı"vatanına ,milletine ve ailesine hayırlı olsun ....
S U A T
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Allah tamamına erdirsin, inşallah yaş günlerini de kutlarız. Bizim torunlar çoğalıyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)