Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Bendeki şans işte , motoru gideyim göreyim dedim yağmur , soğuk bastırdı.Ali Usta'ya gittim fikir almak için , hiç de iç açıcı konuşmadı.Alacağın motorun en az 300 - 400 Lira masrafı olur dedi , satış masrafları hariç.Bu durumda 2.750 Motosiklet + 200 Noter şatışı vs. + 300 Bakım = 3.300 YTL! Bu parayı peşin olarak vermem mümkün değil.Kredi kartına taksit yapabileceğim bir motor da bulamadım.Pek parlak görünmüyor durum.Sanırım erteliyeceğim Regal Raptor sevdamı.

Regal Raptor sevdanı erteleme sevgili Batis

Kredi siciliniz temiz ise rehinli olarak banka kredisi ile 12 ay ,18 ay veya 24 ay vadeli sıfır bir motor almak en mantılısı , bazı firmalar motor alanın ehliyet kursu masrafınıda ödüyorlar. dandirikten de olsa kask hediye ediyorlar.

Yanlız Regal Raptor için taşıt kredisi alamıyorsunuz , çünkü banka sistemleri krediyi hesaplarken kasko bedeli üzerinde değerleme yapıyor , kasko listelerine girecek markalarıda reasünans kurumu belirliyor.ve Regal Raptor bu listede olmadığı için banka kredi vermemek için adama on takla attırtıyor.on takla atıyorsunuz ve malum yanıt geliyor. "Malesef krediyi merkez ONAYLAMADI"

2.el motor ikin kredi almayı düşünüyorsanız motorun 1 yaşını geçmemesi şartını nerdeyse tüm bankalar arıyor.1 yaşını 1 gün bile geçse kredi vermiyorlar . Harley Davidson ile Suzuki bir çok bankayla anlaşma yapmış bu marka alacak olursanız rehin yetiyor ayrıca nakit para blokesi veya kefil aranmıyor.

Aslında büyük mağazalarında anlaştığı banka şubeleri var.sizin yerinize banka ile irtibata geçip sizin yerinize krediyi alabiliyorlar. Yanlızzzzzzzzzz ( ben bir hukuk bürosunda icra memuruyum Batis, sakın sakınnnnnnnnnnn ama sakınnnnnnnnnnnnnnn kredi alacaksanız taksitleri aksatıp ,İcralık olmayın , motorunuz yok pahasına gider üstüne 2 motor parası borç çıkar )

dediğim gibi sevgili Batis , kredi yasağınız yoksa , peşin para bağlanaktansa banka kredisi ile almak en mantıklısı , elinizdeki mevcut nakit ile de mont , kask ,dizlik gibi giyim kuşam malzemeleni alın ve lütfen koruması yüksek olan ürünlerde paraya acımayın.

Deli çerkes , verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Banka kredisi almam pek mümkün görünmüyor , çünkü hala öğrenciyim. 2. el bir Regal Raptor bulup bir kısmını nakit verip bir kısmını kredi kartı ile ödemek istiyorum ancak bu şartlara uygun bir motosiklet bulamıyorum.Sorunum bu , çözüm teoride kolay gibi görünse de 2. el motosiklet satan mağazalarda Regal Raptor bulamadığım için uygulama aşamasında tıkanıyor.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    durum zor görünsede umudunu yitirme inşallah enkısa zamanda motorunun sahibi olursun.

Bakalım zaman ne gösterecek.Olmazsa da sağlık olsun. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    dostum seni öyle iyi anlıyorumki. Bende hergün motor araştırıyorum ama şubatı beklemem şart o nedenle hevesim kursağımda kalıyor çoğuzaman...

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Mantık hesabına göre virago çünki km düşük, ama en 500 e motor yapıldıysa oda düşünülebilir, 2 side capon ikiside iyi, seçim biraz zor ama biraz farkla yamaha önde gibi ...

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    http://www.sahibinden.com/2007_regal...?keyword=regal

birde bunabak kocaelide yakınyer.

ekselans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan mangaoğlu
    ticaret
     regal raptor 2007ve gv650aquila
     pendik
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eskiye rabet olsaydı bit pazarına nur yağardı kardeş.sıfır bi regal al tepe tepe kullan .huyuda sen ol suyuda sen ol.2.el motor alma ne zaman ne olacağı belli olmaz,tamircilerin eline bi düşersen telef olursun...
    ben güzele güzel demem, kafam güzel olmayınca

ercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ercan pekel
    Öğrenci
     regal raptor 250 model 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bnde vigaro diyorum bi kere sekle bak ck temız duruyoo

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)