şu kaskın kırılması olayı çok sakat.. düşme esnasındaki darbelere karşı taktığımız kask ilk yada ikinci darbede kırılır ve diğer darbeleri direkt olarak başımıza alacaksak kask takmanın ne manası kaldı ki? okan abicim söyle kaskının markasını cinsini tüküreyim ben o kaskın içine ... söyleki daha yeni kask alacak arkadaşlar tedbirli olsun.. ben airoh marka bi kask takıyorum tabii bide merakım acaba benimkide kırılırmı korkusundan kaynaklanıyor. sen git dünyanın parasını ver kask al ''aman abi dünyanın parasını verdik ama acımıyorum paraya yeterki korusun'' diye kendini avut o gitsin ilk kazada çat diye ikiye yarılsın.. yazık günah korumayacaklarsa ona göre davranalım yada koruyacak olanı alalım insan düşünce kafası birkere şiddetli darbe almazki çoğuzaman biden çok kez biyerlere çarpar..
neyse abicim Allah korumuş valla. büyük geçmiş olsun.. kediye ne oldu bilemiyorum ama sen 4 ayağının üzerine düşmüşsün(şanslıymışsın). umarım biz senden daha şanslı oluruz ve o tip bir kazaya hiç karışmayız..

RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)

foam party
:mrgreen: