harleylerde de vibrasyon olurmuş diye duymuştum ne kadar kötü kandırıldım bilmiyorum ama![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250
İzmir
A Rh (+)harleylerde de vibrasyon olurmuş diye duymuştum ne kadar kötü kandırıldım bilmiyorum ama![]()
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)6 silindirli honda goldwing de vibrasyon ne kadardır acaba özelliklede yüksek devirlerde :?
caponord
Samsun
B Rh (+)büyük motorun vibrasyonuda büyük olur... tecrübeko.......
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)mola yerlerinde tesislerde falan masaj koltukları olurya hani vibrasyonlu böyle millet kendini orlara atar hemen dinlenmeye masaja bizim hepimizin altında var bitane işte daha ne istiyonuz hem mola vermeyede gerek yok giderken yapıyo masaj![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
ddw
Ankara
A Rh (+)dostum aidikurt un da dedıgı gıbı yuksek hızda gelen zırıltı sesı radyator fanlarından gelıyor.bırde kılometre saatının ıcınden gelme olasılıgındanda bahsedılıyor..
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)evet hemen aklıma bir fikir geldithoraman Nickli Üyeden Alıntı
.. bizde vibrasyonlarımızı değerlendirip para kazanalım :evil: ...10 dakikası 5 lira.... :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Daytona 250
Ankara
B Rh (-)aidikurt' un dediği gibi radyatör fanı ses yapar bunu yanı sıra kesinlikle radyatör ile radyatör koruma demiri arasına çift taraflı bant falan konursa büyük ölçüde yararı oluyor. Km telinden de ses ggeliyor ama ona nası bir sistem yapmak gerek bilemiyorum. birde su devridaim borularının üstlerindeki spiral şeklindeki tel felaket şekilde ses yapıyor özellikle yüksek devirlerde....
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)O spiralerden gelen sese çözüm bulan var mı?
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Son olarak karbürator temizletip senkron yaptırdım (göz kararı-saat yok) sipop ayarı yaptırdım. Alet normal çalışıyor ama 700 km deki sıfır titreşim geri gelir zannetmiştim ama malesef. Halla alette bayağı titreşim var. Sizde de öyle mi? Niye rodajda titremeyen alet rodaj bittikten sonra titresin? Gevşek biyerler mi var acaba?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)