| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)İnsanın kolları uyuşur be kardeşim o ne öyleee.
34 UY 5765
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bu resim daha önce gösterilmişti diğer bir topikte ve çok makarası yapıldı, 2 perde burası![]()
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)çok gereksiz bişi ya uzun yolda nası olcak bu yada trafikte :? :? :? güzelim motora yazık etmiş ya o egsozlar o sisy bar ne öle yaw :?
Yunus Emre
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)beyler istanbul maslak civarındada var böyle bi sürücü ilk gördüğümde boş bulunarak resmen ohaaa be dedim kendi kendime
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
honda shadow 750
Antalya
A Rh (+)kusura bakma bilmiyordum başka bir topikde açıldığını, elimden geldiğince hergün takip ediyorum siteyi ama kaçırmışım demekki neyse kızma canım :(Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)orçun um sevgili dostumorçun Nickli Üyeden Alıntı
yok bu resim için topik açmadım sadece gidonla ilgili bir topikte vermiştim sorun değil
http://www.regalraptor.net/forum/vie...gidon&start=15
hatırlatmış oldun maymun adamı , nasıl maymun o öyleeee :mrgreen: demekki aynı sayfalara bakıyoruz net te![]()
honda shadow 750
Antalya
A Rh (+)zaten dediğim gibi siteyi hergün takip etmeye çalışıyorum, resim ilginç geldi bende sizlerle paylaşmak istemiştim
teşekkür ederim demek ki tayfun benden daha dikkatli takip ediyorbittin sen tayfun
![]()
Ayakların duruşu da ilginç , vites ve fren durumu nedir acaba bu motorun? :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)