selam arkadaşlar bu yakınlarda olanlar birgün kararlaştıralım toplanalım yaaaa
nedersiniz ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)selam arkadaşlar bu yakınlarda olanlar birgün kararlaştıralım toplanalım yaaaa
nedersiniz ?
font=Comic Sans MS][size=18][font=Comic Sans MS]MOTORLA GEZENLER LE ELBETBİRGÜN YOLLARDA KARŞILAŞIRIZ SELAMSIZ GEÇMEYİZ NE DE OLSA RUHUMUZ MOTORCU YOLUNUZDA FARINIZDA AÇIK 48 UY 665
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Biz de gelelim mi ?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)Buyrun gelin gelene git gidene kaldenmez inci hocam her zaman kapım açık bekleriz
font=Comic Sans MS][size=18][font=Comic Sans MS]MOTORLA GEZENLER LE ELBETBİRGÜN YOLLARDA KARŞILAŞIRIZ SELAMSIZ GEÇMEYİZ NE DE OLSA RUHUMUZ MOTORCU YOLUNUZDA FARINIZDA AÇIK 48 UY 665
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)kıskandım şimdi bodrum koylarında gezintiyi.benim yazlık gündogan karaburunda.geçerken bir korna çalarsınız artıkın
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
YOK
Marmaris
0 Rh (+)Evet Muğla RR olarak toplanmanın zamanı geldide geçiyor bile. Ben Selim'i Msnden sıkıştırıym. Du bakalım haftaya bişiler ayarlamaya çalışalım
Kralına yol vermişim, soytarısıyla hiç uğraşamam...
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)[b]RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
[color=blue]siren bile çaldırırız yaaa ben zaten dolanırım deli divabe gibi yanımda görünmeyen motor dostlarımla beraber
onlar her zaman yanımda dır .................................................. ..............![/[/color]b]
YOK
Marmaris
0 Rh (+)E ama lafta kalmasın hadi bi tarih yer belirleyelim. Kimler gelicek bi parmak kaldırsın...
Kralına yol vermişim, soytarısıyla hiç uğraşamam...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bennnnnnnnnnnnn dermişimmmmmmmmmmmmm :P ama yazın kesin geliyoırummmm ;)
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
ortak biryer olsun ortada buluşalım
bir senden geldi Beatrice helal olsun sana ,
yeni girdin siteye ama senden cesaretlisiyok bu çevrede galiba R&R ailesinden
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)