Bende merak ediyordum Sipidi motorun üzerinde neden hababam zıplayıp duruyor diye, demek motoru stop eder dururmuş da ondan.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Bende merak ediyordum Sipidi motorun üzerinde neden hababam zıplayıp duruyor diye, demek motoru stop eder dururmuş da ondan.
caponord
Samsun
B Rh (+)hahuhauhauahuaahaahaahaaaaaaa....Aksu Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)ben motoru aldığımdan beri vurdurarak çalıştırıyom. hatta yalovadaki arkadaşlar da iyi hatırlar. sorun aküde olsa kızılkayaların aküsü haricinde dışarıdanda akü aldım oda sorun çıkardı garantiden yine değiştirdim ama durum hala aynı. ittirmeye üşendiğimdende motor şuan yatıyo.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)Herşeyi anladımda ''sağ ayağınızla 2. vitese geçin'' ifadesini anlayamadım.bi hayli zor olsa gerek :mrgreen: bi de motorumu koyduğum garajda bunu yapmak zorunda kalırsam motor çalıştığı anda ben de duvara yapışmış olacam [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif]
Dünyada Görmek İstediğiniz Değişikliğin Kendisi Siz Olun...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Kızılkayaların aküsü olduğu için çalışmıyo, sen Sarıkayalardan alsaydın sorun çıkmazdı.jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)rigormortis Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Çarpmamak için SOL ayakla da frene basacaksın.... Muhahahah
![]()
![]()
34 UY 5765
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)1.
ben senelerdir 6 amperden yüksek akü kullanırım bir sorun çıkmıyor enaz 9 amper.kullanırım arkadaşlar.motorum 251 mz.
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)şimdi sağ ayakla 2. vitese geçip sol ayakla frene basınca motor çalışıyo ya sağ elle de debriyajı sıkıp sol elle de ön freni sıkarsak kolumuzlada gazı verip sol ayağı arka frenden çektiğimizde motor lastik yakabilir dikkatli olmak lazım böyle konularda elimizin ayağmıızn yetmedği yerlerde ağzımızı da kullanmaktan çekinmemeliyiz :mrgreen: :mrgreen:MEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı
Yunus Emre
güldürmeyin beni ya kolum sol kolum acıyo. :P :P :P
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)