Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    geçen sene motorumu aldığımda 2. vites dişlisi kırıktı.. ve 2 günde isteyip getirtmiştim..
    bu sene parça konusunda tam manasıyla facia yaşanıyor..
    bildiğim en az 4 regal var samsunda servislerde şanzıman parçası bekleyen ...
    ama maalesef sarıkayaların elinde şu anda şanzıman dişlileri yok..
    paraylada yok, garantidende yok..
    nası iştir bende anlamadım...
    bundan sonrada bu sorunun dahada büyüyeceğini düşünüyorum...

fiyat konusunda bi karşılaştırmada ben yapiimm...
    2. vites 16 lı dişli 11 ytl...
    2. vites 32 li dişli 18 ytl...
    bana gelen parçaları kargodan kendim teslim almıştım o gece motoru toplamamız gerektiği için ...
    ana bayii kargo firmasını aradı ve gelen arkadaşa kargomuzu teslim edebilirsiniz dedi.. ve içinden çıkan bayii faturasında gördüğüm fiyat buydu..
    bütün servetimi regal şanzımanına yatırsaydım şu anda trilyonermişim..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    İşte adilik bu kadar diz boyu bu işte :S

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şanssızlık Bizler için .
    Şanssılık Böylesine bir motor Böyle bir firmanın getirmesidir RR 'cılar için şansızlık.
    sarıkayaların uzun vadede ayakta kalabilecek bi firma olduğunu düşünmüyorum
    Bakın Kanuniye Adamlar Hyosung ve İTALYAN HUSQVARNA İLE ANLAŞTI.
    Ve de Önümüzdeki Sene Kanuni markasıyla 50-650 cc aralığında motor üretilecek.

Bizde burda SArıkayların kalitede 5 para etmez parçalarını göndermesi için yırtınalım.

Hani Sarıkayalar RR ın 450 cc 'lik motorunu 15 Kasım İÇin söz vermişlerdi, getireceklerdi.
    Getiremezler abicim. GE-Tİ-RE-MEZ-LERRRR.

UnicornKnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur AKSU
    Sigortacılık
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tayfun beyin de dediği gibi tüketici mahkemelerine başvuruda bulunursanız konu hakkında gereken işlemler yapılacak sarıkayalar denen SAHTEKAR kuruluşun canına kanun eliyle ot tıkanacaktır, geri adım atmanız halindeyse daha bir çoğumuzun (senin, benim, onun, bunun) canını yakmaya devam edeceklerdir... nihayetinde sanayi ve ticaret bakanlığının imalatçı ve ithalatçı firmalar ile ilgili olarak belirlediği hususlar bellidir, öyle "yok şurası garanti dışı, yok şurası garanti dahilinde" diye bir mevhum yok mevzuatta, hele hele de "sen hor kullanmışsın" gibi bir şeyin ardına sığınmaları çok komik (ali usta' yı tenzih ederim bu noktada, o da sarıkayalar kendisine ne söylüyorsa onu aktarıyor sizlere)... herhangi bir dava süreci yaşanırsa mahkemenin atayacağı bilir kişi bu problemlerin kullanıcı hatasından kaynaklanmadığını ortaya çıkartacaktır, dolayısıyla her şekilde haklısınız, hakkınızı aramaktan çekinmeyin...

ek olarak parçanın parayla satın alınmaya kalkıldığı zaman dahi olmadığına dair bir mesaj daha dikkatimi çekti ki bu noktada sanayi ve ticaret bakanlığı "bir ürünün üretici/ithalatçısı satışını gerçekleştirdiği malın kullanım/hizmet ömrü boyunca tüm yedek parçalarını ve uzman personelden müteşekkil yetkili servislerini malın tüketicisinin hizmetine sunmak zorundadır" demekte, ek olarak ürünü servise teslim ettiğiniz tarihten itibaren 30 iş günü içerisinde size ürünü onarılmış bir halde teslim etmezlerse ürünün yenisini vermek zorunda olduklarını belirtirim...

tüm bunların ışığında yasal bir süreç başlatıldığı vakit biz müşterilerini yolunacak kazlar olarak gören sarıkayaların hanyayı konyayı anlayacağı ap açık ortadadır...
    "if i should fall in battle
    my brothers who fight by my side
    gather my horse an weapons
    tell my family how i died
    until then i will be strong
    i will fight for all that is real
    all who stand in my way will die by steel"

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
    tayfun beyin de dediği gibi tüketici mahkemelerine başvuruda bulunursanız konu hakkında gereken işlemler yapılacak sarıkayalar denen SAHTEKAR kuruluşun canına kanun eliyle ot tıkanacaktır, geri adım atmanız halindeyse daha bir çoğumuzun (senin, benim, onun, bunun) canını yakmaya devam edeceklerdir... nihayetinde sanayi ve ticaret bakanlığının imalatçı ve ithalatçı firmalar ile ilgili olarak belirlediği hususlar bellidir, öyle "yok şurası garanti dışı, yok şurası garanti dahilinde" diye bir mevhum yok mevzuatta, hele hele de "sen hor kullanmışsın" gibi bir şeyin ardına sığınmaları çok komik (ali usta' yı tenzih ederim bu noktada, o da sarıkayalar kendisine ne söylüyorsa onu aktarıyor sizlere)... herhangi bir dava süreci yaşanırsa mahkemenin atayacağı bilir kişi bu problemlerin kullanıcı hatasından kaynaklanmadığını ortaya çıkartacaktır, dolayısıyla her şekilde haklısınız, hakkınızı aramaktan çekinmeyin...

ek olarak parçanın parayla satın alınmaya kalkıldığı zaman dahi olmadığına dair bir mesaj daha dikkatimi çekti ki bu noktada sanayi ve ticaret bakanlığı "bir ürünün üretici/ithalatçısı satışını gerçekleştirdiği malın kullanım/hizmet ömrü boyunca tüm yedek parçalarını ve uzman personelden müteşekkil yetkili servislerini malın tüketicisinin hizmetine sunmak zorundadır" demekte, ek olarak ürünü servise teslim ettiğiniz tarihten itibaren 30 iş günü içerisinde size ürünü onarılmış bir halde teslim etmezlerse ürünün yenisini vermek zorunda olduklarını belirtirim...

tüm bunların ışığında yasal bir süreç başlatıldığı vakit biz müşterilerini yolunacak kazlar olarak gören sarıkayaların hanyayı konyayı anlayacağı ap açık ortadadır...

Fazlasıyla katılıyorum bütün bu metne, özelliklede son paragrafa, birisi tokat atmadan bunların ayılacağı yok, başınıza o kadar işler geldi bir dilekçeyle mahkemeye başvurmak bu kadarmı zor arkadaşlar ya ?

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ayni seyi bi bakima ben de yasamistim. benzin depomun sol kulagi kopuk, bilen bilir. denizliyi aradim, ne dese begenirsiniz. 2005 modelin garantisi mi kalirmis diyo bana adam. ekle bakayim 2005'in uzerine 2 yili dedim. ama kaporta aksami kem kum diyo. vuruk yok, cizik yok, ezik yok...

yasal yollara basvurmak farz oldu, hatta bunlarin insafina kaldigimiz her gun de haram!!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)