| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
en 500
Ankara
0 Rh (+)
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)bu modeli ilk defa gördüm teşekkür ederim.. ilk defa görünce alışılmadık olduğundan tuhaf gözüküyor ama sonra insanın gözü alışıyor. hatta videosunu izleyince daha bi ısınıyor insan çünkü iki kişi okadar rahat gözüküyorki.. herşeye rağmen bu teknolojiyi eski klasik bir motora aktarabilmeyi ve bu teknolojiye sahip o eski motora binmeyi yeğlerim sanırım. yok yok büyük başın büyük derdi olur benim raptorum en güzeli:))
sayfa biraz geç açılıyor birkaç fotoğrafını ekleme ihtiyacı hissettim.
![]()
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Touring olayında aşmış amcalar. Artçılar sürücüden daha çok rahat eder bunda...
yol yapalım yol
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ne arayıp duruyorsunuz bu makinadan içimizdede var arkadaş elden çıkaracam dedi yazıp çizip uğraşıp durmayın aha işte arayın TOMCAT kardeşimi sizinde olsun paçanız yerse madem çok hoşunuza gitti
![]()
![]()
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Valla ben çok beğendim. Süper bir makine. Gerçeğini görmek isterdim. Sanırım Türkiyede yok bu motor. Yaşar komutanın dediği gibi motorun ön tarafı tomcat in motoruna çok benziyor. ama bence sadece ön tarafı !!![]()
foam party
:mrgreen:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Biraz goldwing havası yaratılmaya çalışılmış, ama her halükarda goldvingi tek geçerim o tartışmasız 1 numaradır.
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)rüyamda bile göremem :d
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)