hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.....
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)altuğ hayırlı olsun.mehmet abi söylemişti alacağını.Artık darısı başıma.iyi günlerde kullan!
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
-
İstanbul
A Rh (+)hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmeden rüzgarın bol olsun
"İmansız vatan, Vatansız iman muhafaza edilmez..."
a
a
A Rh (+)hayırlısı olsun altug abi. biz de sayende ehliyet işini yarıladık. subat basında ehliyet işi de tamamdır
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)altug Nickli Üyeden Alıntı
ankaralım altuğum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle bin
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
YOK
Marmaris
0 Rh (+)Hayırlı olsunDarısı başıma
Kralına yol vermişim, soytarısıyla hiç uğraşamam...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Altuğ birde siteden hayırlı olsun diyeyim. Altuğ, motor alacağım deyip de bizleri de kendilerini de süründüren Angaralı arkadaşlara söyle, bakın motor alacağım deyince gidip alınır de. Hilmi nin motoru sen aldın ikinizde kurtuldunuz ama acil Hilmi ye de motor almak lazım, tabii o yüksek cc alacaktı. 28 Aralık da detayları konuşuruz. Dağcı=Barış, Dinyeper=Oktay, Atraks=Rasim 28 Aralık a kadar alternatifli gelin toplantıya da gözünüzü kesen motorlar üzerinde fikir alışverişi yapalım.
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. İçimde küllenmiş motor aşkını alevlendiren , eşimi ikna etmede bana yardımcı olan bu siteye daha da önemlisi bu siteyi bu hale getiren siz değerli dostlara sonsuz sevgilerimi sunuyorum.
Bu arada yaşar komutanım sözün söz sıkıntı çıkarsa atacağım benim motoru kucağına![]()
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin. Uzun zaman zevkle kullanmanı dilerim. Tekerine taş değmesin...
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)hayırlı uğurlu olsun ,kazasız belasız kullan...
S U A T
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)