aman ne sıcak karşılama bayıldım bu siteye. herkese teşekkürler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)aman ne sıcak karşılama bayıldım bu siteye. herkese teşekkürler
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
caponord
Samsun
B Rh (+)bayılma Haluk kardeş.. daha yeni geldin yavv.. :mrgreen:
hoş geldin aramıza...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
a
a
A Rh (+)selçuk abi sorma ben de dua ediyorum bazen çinliler'e, misal geçen lastikçiye uğradım, dükkan sahibi şey dedi. "ne kadar bunlar 6 milyara temizini bulabilir miyim" dedi. :P aman abi naptın sen dedim. sen 6 milyarı ver, üstüne senin ismini basıp özel gemiyle yollarlar bunu çin'den dedim :Pcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
motorla ilişkimiz de şu anda fırtınalı bi aşk gibi abi. :P hergün birlikte en az bi 10 km yapmadan rahat duramıyoruz. elim ayağım gibi oldu. utanmasam tuvalete bile motorla gitcem. arkadaşlarım bile bazen selam söylüyo ona. acayip alıştım. hem hayatımda varolmasına hem de kullanmaya.
benim için düşündüğün iyi şeyler için de ayrıca teşekkür ederim abi. sağolasın.
valla dediğim gibi ergün abi. okulun içinde normal trafikmiş gibi sürüyorum. dışarısı gibi olmuyo ama dışardaki trafik hata kaldırmaz!! o yüzden yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum kendimi.Kino Nickli Üyeden Alıntı
bugün ilk defa bi otobüs sıkıştırdı mesela beni. nerde nasıl davranmam gerektiğini kestirmeye çalışıyorum işte şimdilik.
ama herşey çok güzel abi. çok uzak yerler olmadıkça günlük gittiğim yerlere hep motorla gidiyorum. sen bilirsin bizim buraları. balgat, 100.yıl, çukurambar falan.
ayrıca dersim olmadığı zaman bile sırf motora binmek için bölüme gidiyorum. eskiden uyumayı sabah derslerine tercih ederken, şimdi motoru ısıtmak için bi 10 dakika erkenden çıkar oldum. :D :D
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz...
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)