Herkese teşekkür ediyorum hoşbuldum :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor
Muğla
A Rh (+)Herkese teşekkür ediyorum hoşbuldum :D
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)hoşgeldin hocam ve tekrar çok geçmiş olsun!
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
E9
İstanbul
B Rh (+)merhaba hoş geldin.........................
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin dostum, motor işi hastalıktır, sakın kendine mermerden motor yapmaya kalkma bak :P
Regal Raptor
Muğla
A Rh (+)Hoşgördüm saolun
Evet motor işi hastalık özellikle de kışın hastalıktan kurtulamicaz gibime geliyor :mrgreen: Gerçekten ayrı bir güzelliği var motorun ama çok dikkat edilmesi gereken bir alet.Çünkü arabadan katkat fazla riskli ve bu riskin artmasını sağlayan en büyük faktör ise otomobil sürücülerinin motorsikletleri araçtan saymamaları.Trafiği az olması gereken bir ilçede yaşamama rağmen bu sıkıntılara maruz kalabiliyorsam büyük şehirdeki sürücülerin allah yardımcısı olsun : )
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Preah. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Sen istediğin konuda sor, çekinme. Laf aramızda burda da çoğu motorcu 1 senede profesör oldu, yeni motorcular eskilerden daha fazla...
yol yapalım yol
Regal Raptor
Muğla
A Rh (+)Teşekkürler saolun.Arkadaşlar kalıcı katılımcı olursun umarız demişler.Bende bunu umuyorum çünkü motor haybeye elimizden giderse bilmiyorum artık nolurum![]()
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)aramıza hos geldın..
guzel vakıt gecırmen dılegı ıle...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)