ilahi gençer :P:P:P geberdim gülmekten. karafatma :P:P:Pgençer Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
a
a
A Rh (+)ilahi gençer :P:P:P geberdim gülmekten. karafatma :P:P:Pgençer Nickli Üyeden Alıntı
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)vay 100 cüler vayy mutlaka kopya çekmişlerdir bunlar hocammmmm kopyacı bunlarrr
şaka bir tarafa tebrikler arkadaşlar,
bana da bir tana düz vites bir motor verdiler ( herkes ona biniyordu vitessiz olduğu içinde kolaydı yani ) ne kask ne bişi
aslında vites varmış gibi rol kestik yani arada bir gaz kesip debriyaj sıktık falan ( ama debriyaj boştu yani öylesine)
ve hocada kimseye bakmıyordu al motoru dolaş bakalım diyordu ya benzin bitecek başka motor getirecekler diye millette bir korku ( başka motor dedikleri de MZ vardı o işte
benim sıramda da aldım ben motoru tepelerde dolanıp durdum sonra bir baktım millet bağırıyor gel gel abii diye bende gittim ve sonra o o o o o o o bunların arasından slalom çektim 2 defa . tamam innnnn dedi hocaa
sonra A2 geldii..
darsı sizlere ve olmayanlara
sakın ihmal etmeyin lütfen
Bu aralara Mersin'de başı boş gezen Motorları da topluyorlar tabii cezalarda yazılıyor.
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)ben kaç aldım acaba???
haydi çocuklar motora
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Aferin bülentçim otur 0 (SIFIR) :PBULL Nickli Üyeden Alıntı
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)ama hocam...
sular kesikti...
benzin bitikti...
tatlı yoktu...
:P :P :P
haydi çocuklar motora
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Haaaa öylemi yavrum tamam o zaman gene otur -5 (EKSİ BEŞ) :P :P :PBULL Nickli Üyeden Alıntı
Keeway ARN125
Kocaeli
0 Rh (+)trafik 80
ilkyardım 90
motor 95
yüzcüler var heaa hmm ben biraz vasat kalmışım anlaşılan!!
istikbal göklerdedir !!!
34 VSU 70
a
a
A Rh (+)dostum biz tek dersten girdik. sen ilk defa aliyosun galiba ehliyet? B sinifi ehliyetin var miydi onceden?
Keeway ARN125
Kocaeli
0 Rh (+)yok hayır ilk defa alıyorum ve biriktirdiğim harçlıkla aldıgım için gücüm anca 2 teker ehliyetine yetti :D:D:D:D
istikbal göklerdedir !!!
34 VSU 70
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hayırlı olsun arkadaslar.
ınsallah dıger sınavıda basarıyla gecersınızde sızlerınde ehlıyetı olur.
yollar cok kaygan ehlıyetsız aman haaa.kaza rıskı cok fazla.
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)