melih kardeşim hayırlı olsun motorun .. msn den konuştuğumuzda alacağın motor buydu dimi....çok güzelmiş .. çantalarda değişik...allah kaza bela vermesin kardeşime güle güle kullan...![]()
![]()
![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)melih kardeşim hayırlı olsun motorun .. msn den konuştuğumuzda alacağın motor buydu dimi....çok güzelmiş .. çantalarda değişik...allah kaza bela vermesin kardeşime güle güle kullan...![]()
![]()
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Kardeşimize hayırlı olsun, sen motoru kenara bir yere bıraktığında biz o çantalı ekip olarak iç etmesini biliriz :D hep beleş çantam olmasını istemişimdir :P
caponord
Samsun
B Rh (+)ulaaaa.. adam aylardır motor motor diye uyuyamıyo .. şimdide gece yatmaz bi zabtiye nin yüzünden sabaha kaddar nöbet tutacak...etme tayfunum bırevihartım cessur yüreklim maviliklere gadar gidebilen moturcu kardeşim .. sal adamın yakasını yaaaff... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Baba adamın yakasıyla işim yok, çantaları alıp getcem o kadarama sırf senin büyük hatrına bırakıyom bak, yoksa yatardım çamura ölene kadar ;)
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)baba çanta alcaktım ama vaz geçtim falla... anaaa...![]()
kardeşim hayırlı olsun.. artıkın hafta sonları katılırsın bisslere... en yakın zamanda beraber sürmek nasip olur inşallah...![]()
SSUUUUuuu...!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Agresus baba sende ne aksesuarlar var, bide sana uğrıyım :D
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)valla yan çantalar bile yok artık... bi ben varım aksesuar.. ben de 30 yaşınada saç sakal bi adamım işine gelmem... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)iyi günlerde kullanman dileğiyle raptor camiyası çok hızlımı büyüyor ne ?
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)aaa benim motorumun aynısı wallaaa :lol:
allah kaza bela vermesin kardeşim RR ilen mutlu mesut uyum içinde yaşayasın.
thoraman kardeş sen tayfunumu yorma abicim motoru bir ara beyoğlu /istiklal caddesine park ediver şöyle yarım saat 1 saatliğine çantaların üstüne bir de kurdela falan da koy hediyelik paket olsunTayfun Nickli Üyeden Alıntı
bende de çanta falan var hatta içi coğu zaman dolu oluyor eldivenler yüz koruma gözlük falan (promosyonlu yani) banada ugrayabilirsin diyecem ama teeeee Mersin be abicim kuş uçmaz kervan geçmez yine de tercih senin altında ATV var
bu arada ben çantaları soğuk kaynak yaptırmıştım :mrgreen: :mrgreen:
başka aksesuar dersen de agresus gibi ben varım saç sakal ama agresusdan genç :mrgreen: sonuç : işine yaramaz
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Kardeş hayırlı olsun.. Ama benim atın adını çalmışsın bak noter tasdikli benim atın adı Küheylan adımızda boşuna çelebi murat değil haaa![]()
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)