Evet arkadaşlar bundan böyle haftalık buluşmalara motorsikleti olupta başka araçla gelen arkadaşın resmini özel bir poz verdirerek çekip buraya koyacağız ve altındada bahanesini yazacağızrenkli bir köşe olmasını diliyorum, şimdi görelim kelebekleri
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Evet arkadaşlar bundan böyle haftalık buluşmalara motorsikleti olupta başka araçla gelen arkadaşın resmini özel bir poz verdirerek çekip buraya koyacağız ve altındada bahanesini yazacağızrenkli bir köşe olmasını diliyorum, şimdi görelim kelebekleri
![]()
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)NE YAPTIK YAPTIK VE HAFTANIN KELEBEĞİNİ ÖZELLİKLEDE İLK KELEBEK TALİHLİMİZİ FİLE KULLANMADAN ŞİLEDE YAKALADIKKKKKKKKK :P
O BİR KOMUTANNNNNNNNNN![]()
O BİR AİLE REİSİİİİİİİİİİİİİİ![]()
O BİR MOTORCUUUUUUUUUU :lol:
AMA NE YAZIKKİ O BİR KELEBEKKKKKKKK![]()
İŞTE HUZURLARINIZDA
YASİNSUBAYYYYY
![]()
BAHANESİ İSEEEEEEEE: ÇAĞIRDIĞIMIZ HALDE GELEMEM İŞİM VAR DEMİŞTİİİİ, AMA YENGEMİZE ARABA KULLANMAYI ÖĞRETİRKEN YAKALADIKKKKKKKK![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Yaaaaa YasinimArabanın kaloriferinde ısınmakla olmuyo bu işler. Zabit yakalar, keser cezayı :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
yol yapalım yol
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)al abi bidahakine kullanırsın![]()
Yunus Emre
Türkiye
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hehehehe yakışmış ama :P :P :P
haydi çocuklar motora
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Tayfun kardeşime neler yapmışsın öle kelebek felan ama yarıldım gülmekten nr muzip adamsın sen karadenizli uşauummmm... :D
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Napalım abey işimizin hakkını vermek lazım dime, bakalım haftaya kimi denk getirecez artıkın :P
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)ulennnn bu bana yapılır mı beee, bizi sizi düsünüp ta evimizden kalkalım gelelim Şile ye, sonra da kelebek çıksın, ulan siz gorurusunuz be ben size yapacagımı bilirim, hadi kelebek dediniz de tayfun niye şekilde şekile soktun beni
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)