İsmim faruk arın, istanbul büyükçekmecede oturuyorum, 30 yılı aşkın süredir motosiklet kullanıyorum, şu anda Honda Paneuropean ST 1300 kullanıyorum, dostluk ve motosiklet kültürü adına aranızdayım, hepinize sevgi ve saygılar.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Paneuropean ST 1300
İstanbul
0 Rh (-)İsmim faruk arın, istanbul büyükçekmecede oturuyorum, 30 yılı aşkın süredir motosiklet kullanıyorum, şu anda Honda Paneuropean ST 1300 kullanıyorum, dostluk ve motosiklet kültürü adına aranızdayım, hepinize sevgi ve saygılar.
Konu arkon tarafından (09.June.2010 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
regal raptor dd 250e
İzmir
B Rh (+)hoşgeldiniz faruk abi bende izmirden engin çok memnun oldum aramıza hoşgeldiniz......
Engin
35 aj 0895
İzmir-Bornova
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)abi hoş geldin gerci amcamı desem bilmiorum benim yasında cocukların vardır senin nese senide yaşlı hissendirmeyeyim ben en iyisi abi diyeyimhoş geldin
![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
caponord
Samsun
B Rh (+)Faruk ağabey aramıza hoşgeldiniz.....50 yaş.. hıımm.. biz dede diyoruz haberin olsun...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Aboooooo :o abicim sen ağır abilerdensin, hem 30 yıl hem paneuropan falan yanlış yapmamak lazım :mrgreen: hoşgeldin faruk abi ailemize ;)
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Faruk abi umarım enkısa zamanda tanışma fırsatımız olur tecrübelerinden yararlanmak isteriz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)hoşgeldin aramıza Faruk abi
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
Honda Paneuropean ST 1300
İstanbul
0 Rh (-)Amca, dede, yaw ben bebelerin sitesinemi geldim nedirWalla bu yaşa kadar çalışma hayatı yoğundu, bundan sonra hobiler yoğun olacak inşallah, en az sizin kadar gencim merak etmeyin.
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Faruk kardeşim hoşgeldin memnun ettin bizleri. sen merak etme bize dede diyorlar ama nerdeyse çoğundan genciz, onunda farkındalar zaten. Sağolsun arkadaşlar bugüne kadar dedelerine hiçbir zaman saygıda kusur etmediler, tam bir aile ortamı geçinip gidiyoruz., 2. RR toplantısında görüşmek dileğiyle.arkon Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)