| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD250-9B
KOCAELİ
A Rh (+)Evet Dostum İzmİtteyİm Tatari Taniyorum Hatta Uzun Zaman Önce Yanimdan GeÇmİŞtİn İstasyonun Orada Kornada ÇalmamiŞtinDÜn Gİbİ Aklimda
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bu hep karıştırılan bir mevzudur, ön dişli genelde şansıman içinde sanılır, görünür bir yerde olmadığı için insanı yanıltıyor işte.
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yaw arkadaşlar 20 mart benim doğum günüm, toplaşıp fuardan bana hediye olarak custom bi harley alsanız ölürmüsünüz ya :(
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)inşallah bi aksaklık olmazsa oradayım..fuara fuar boyunca gidilir mesele hepbirlikte olmak yüzyüze tanışmak.. muhakkak orada olucam başka çare yok..
Tayfun demişki: Yaw arkadaşlar 20 mart benim doğum günüm, toplaşıp fuardan bana hediye olarak custom bi harley alsanız ölürmüsünüz ya...
bence sen doğum günü hediyesi olarak cutom harley bekleyeceğine , Ankaradan misafirlerimiz geliyor bak, doğum günü kutlaması için nasıl bir pasta ikram etsem diye düşün:)))
![]()
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Şimdi Tayfun a doğum günü hediyesi bir Harley alsak beğenmez derki, bunun üstünde mankeni yok.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)