kaç gün oldu ya hala kutlama ....
hadi bende diyim bari yeni motorlu hilmi kardeş yeni yaşında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim rüzgarın ılık yolların açık ve temiz olsun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kaç gün oldu ya hala kutlama ....
hadi bende diyim bari yeni motorlu hilmi kardeş yeni yaşında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim rüzgarın ılık yolların açık ve temiz olsun
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)kaç gün olmuş ama hilmi abimiz için açılan kutlama başlığını yeni görebildim.. sanırım kabahat bende bu raptor riders denen site boş bırakmaya gelmiyor. mevsim kış bile olsa daha sık ziyaret etmek gerek.. 2 gün bakamadım hilmi abimizin doğum günü kutlanmış, maşukiye ye gezi düzenlenmiş, çanakkale gezisi için nezaman olsun tartışması başlamış.. anlamadım gitti bu işi bir hafta bir allahın kulu bir kelime yazmaz aynı başlıklar dönüp durur iki gün bakamadım neler olmuş..:) yok yok sık ziyaret şart..
doğum günün kutlu olsun abicim , yeni motorun hayırlı olsun , umarım sorunsuz nice kilometreler görmek nasip olur..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)Sağlıklı mutlu nice yıllara....
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)hilmi kardeş ;
yeni DRAGSTAR hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin resimleri bekleriz artık.
haaa bu arada yeni yaşında kutlu olsun 45 dediğin ne ki.. :(:(
a
a
A Rh (+)hilmi abicim yeni motorun hayırlı olsun. ben de uzun süredir siteye giremiyodum, bugune kısmetmiş. dogum gunun de ayrıca kutlu olsun; yeni yaşın, yeni motorunla, ailenle, sevdiklerinle mutlu olsun
yok
Ankara
0 Rh (+)nice mutlu yıllar dilerim.
En kısa sürede tanışmak ümidiyle.
Yeni motorunuz hayırlı olsun. Darısı başıma.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)[yt]FQu8lZlFD8w&feature=dir[/yt]
Bush bile çok sevindi doğum gününüze zevkten oynamaya başladı![]()
Konu Tayfun tarafından (22.February.2008 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)sağlıklı yıllara
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)