Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

UFAK BİR KAZA

MERHABA ARKADAŞLAR . SABAH İŞE GELİRKEN UFAK BİR KAZA YAPTIM ARABAYLA. BUNU BURAYA YAZMAMIN SEBEBİ ARABAYLA BENİM BAŞIMA GELEN MOTORLA DAHA SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ BİR DURUM.

İNSAN KILIĞINDA 06 BE 2248 PLAKALI KANGOO YU KULLANAN ARKADAŞ !!! , KIRMIZI IŞIKTAN KALKARKALMAZ ARKAMDAN SÜREKLİ KORNAYA BASARAK YOL İSTİYORDU. BENDE SAĞIM DOLU OLDUĞUNDAN YOL VEREMEDİM. SONRA BOŞLUĞU BULUNCA SAĞA DOĞRU KAYMAYA BAŞLADIM. YANIMA GELEN İNSAN KILIĞINDAKİ ARKADAŞ CAMDAN BİRŞEYLER SÖYLEYİP ÖNÜME KIRDI. ÖNÜME KIRMASIYLA BERABER BENDE SAĞA KIRINCA ARKADAKİ ARKADAŞTA BİZE ARKADAN ÇARPTI. BU İNSAN KILIĞINDAKİ ARKADAŞTA BİZİM DURDUĞUMUZU GÖRÜNCE ÖNCE DURDU . KAZA OLDUĞUNU ANLAYINCADA TOPUKLAYIP KAÇTI .

ŞİMDİ SONUÇLAR ;

1-) ÖNÜME KIRAN İNSAN KILIĞINDAKİ MAHLUKATA KAZAYA FİİLİ OLARAK KARIŞMADIĞI İÇİN BİR ŞEY YAPILAMIYOR. ŞİKAYETÇİ OLSAN BİLE BİR ŞEY TUTTURMAN ÇOK ZOR. (AİLENİN HUKUKÇU VE EMNİYET GÖREVLİSİ OLMAYAN TEK ÜYESİ BEN OLDUĞUM İÇİN O MAHLUKATA BİR ŞEKİLDE ULAŞACAĞIZ. KAZAYLA İLGİLİ BİR ŞEY YAPAMASAKTA TEHLİKELİ ARAÇ KULLANMAKTAN 5- 6 TANE CEZA PLAKASINA KESİLDİ BİLE) AMA NORMAL ŞARTLARDA HAKKINI ARAYAMIYORSUN BU İÇİME ÇOK KOYDU.
    2-)ARKADAN BANA ÇARPAN GARİBAN SERVİS SÖFÖRÜ KAZANIN OLUŞ ŞEKLİNE GÖRE 6 DA 6 HATALI GÖZÜKMEKTE İDİ. ÇÜNKÜ BENİM ARABANIN SAĞ ARKASINA VURMUŞ GÖZÜKÜYORDU. POLİSLER GELİNCE BEN OLAYI ANLATTIM VE ADAMCAĞIZIN SUÇU OLMADIĞINI BENİM REFLEKS OLARAK SAĞA KIRDIĞIMI SÖYLEDİM. POLİSLERDE KUSURUN TAMAMINI BANA YAZDILAR. ADAMCAĞIZ SONRADAN YANIMA GELİP ALLAH RAZI OLSUN ABİ DEDİ .KAZALARDA TÜM KUSUR KENDİLERİNDE OLURSA MAAŞLARINDA KESİLİYORMUŞ .EN AZINDAN ADAMCAĞIZI KURTARDIK.

BU NOKTADA İNSAN KILIĞINDAKİ BU MAHLUKLAR YANLARINDAKİ ARABA YERİNE MOTOR OLUNCA DAHA CESARETLİ OLARAK BU TRAFİK MAGANDALIĞINI YAPIYORLAR. AMA KİMSENİN YAPTIĞI KİMSEYE KALMAZ BİR ŞEKİLDE ODA BULUR CEZASINI.

NE OLUR ÇOK DİKKATLİ OLALIM. KENDİMİZDEN ÇOK ETRAFIMIZDAKİLERE DAHA ÇOK DİKKAT ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ UNUTMAYALIM.

SABAH SABAH BAŞINIZI AĞRITTIM AMA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

SEVGİLER
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi valla çok haklısın! Yani bu "insansı"larla aynı trafiği paylaşmak çok zor bişey. İster motorla ister arabayla hiç farketmiyor. Geçen hafta yıllık iznimin bir bölümünü güneyde geçirmek için direksiyon salladım! Giderken de gece yol aldım. Yani o otobüslerin, kamyonların gecelerin yargıcı tavırları aklımı aldı resmen! Çok dikkatli olmak çoook! Geçmiş olsun!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Arkadaşım şikayetçi ol bence bişey olmasada sürünsün keşke aracın aynasının koluna çarptığını söyleseydin ondan sona o ayıklasaydı pirincin taşını
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    DOĞRU DİYORSUN YENİKÖYLÜ ARKADAŞIM. AMA BABAMLA KARDEŞİMİ ARADIM. (BABA YARGITAYDA ÜYE , KARDEŞ AVUKAT) İKİSİDE FİİLİ OLARAK KARIŞMADIYSA 2 SAHİTLE İNKAR EDER DEDİ. İŞTE BU NOKTADA ACİZ KALIYORSUN.

AMA SÖYLE BİR DURUM OLDU. BENİM ARABADAKİ HASAR 500-600 YTL CİVARI ÇIKAR SANIRIM. SONUÇTA KASKOLU. AMA ONA KESİLECEK CEZA 2- 3 MİLYARI BULUR. BU DOĞRU MU DEĞİL AMA BİR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI. BU TİP İNSAN KILIĞINDAKİLERE MADDİ CEZADAN BAŞKASININ ACISI OLMAZ.
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Altug;

Servis şoförünü kurtarman, o stres anında buna öncelik vermen takdir edilmesi gereken bir davranış. O adam ve insanlık adına teşekkür ediyorum sana.

Arkadan ceza yazdırma işine gelince.
    Benim öncelikli tercihim bu adamları deliler gibi dövmektir. Bunu tasvip etmeyenler var tabii ki... hatta ben de kavgaya uzak bir adamımdır ama suratlarına iyi bir iz bırakmak ve her aynaya baktıklarında bu olayı hatırlamalarını sağlamak insanlığa yapılan bir hizmettir diye düşünüyorum.
    E adam kaçtıysa ve senin elinde de onu farklı bir şekilde cezalandırma şansın varsa bunu kullanmana bir şey diyemem. Ben olsam muhtemelen aynı şeyi yapardım ama olmazsa almaz bir şartla; ne yapıp edip o adamı bulmak ve adresine gelen cezaların sebebinin o günkü hayvanlığı olduğunu söylemek.
    Başına gelen belanın nedenini bilmeyen adam kusurunu da düzeltmez.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Evet 2-3 milyar ceza yerse belki bidaha yapmaz tabi inşallah
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

MEHMETONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MONUR
    gizli
     RR250D/2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum. Cana geleceğine tabi i mala gelsin. Bu tarz ehil olmayan ehliyet sahibi (ya da değil) magandaların sayısınıın çok olduğunu biliyoruz. Motorsikletle iken bu davranışlar çok daha tehlikeli olmasına rağmen manevra kabiliyetinden dolayı daha kolay atlatıyoruz gibi geliyor bana.
    Cezalandırma konusunda da hiç birşey yapılamasa bile inaın ki kendileri gibi magandaları bulup birbirlerini yiyorlar...Gazetelerde okuyoruz.
    Sizler bizler gibi temiz pak insanları da yedikeri oluyor ama :? elimizden malesef birşey gelmiyor.

Tanıdığım bir profösörü sadece iyilik olsun diye çıkmaz sokağa girmek isteyen magandaları ''burası çıkmaz sokak girmeyin'' diye uyardığı için kolunu ve kaburgalarını kırdılar. İstanbul... Türkiye...

Tekrar çok geçmiş olsun.

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Altuğ Geçmiş Olsun Dostum.. Denk Gelirse Biryerde alırım Onun Camını Aşağı Sen Merak Etme.. Plaka Aklımda..
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bu konuda yazacak çok şeyim var.ama şiddet içereceği için yazmıyorum.
    en hafif şekilde diyebileceğim;
    camını çerçevesini ağzını burnunu dağıtmak tercihimdir..
    geçmiş olsun tekrar..
    alın işte istanbulda hayatını kaybeden doktor..o kazada bence motor emniyet şeridinden ilerliyordu..
    eminimki sağa kırıp emniyet şeridine giren sığır bunu bilerek yaptı.sıcakta duran trafikte ilerleyen motorlara gıcık oluyorlar.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

gecee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz yılmaz
    IT
     FZ6 Fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    indirip döveceksin ama dursalar ....
    gecmiş olsun arkadaşım...dediğin gibi dikkat etmek gerek...

gecenlerde benimde başıma geldi ...
    haliçten aşağı iniyorum geze geze transport yapıştı arkama dayadı tanponu nerdeyse gidiyo korna falan ..neyse sabır sabır derken
    benim kafanın kayışı koptu, ufaktan asıldım frene amcam sinirlendi... bana silme bir gecti ... düştüm peşine arabanın ..neyse haliç üzerinde adamı yakalım gectim onüne allah ne verdiyse kalaylıyorum, durdur lan arabayı falan baktım yok...
    başladım niye ufak ufak yavaşlatmaya 40 KM hıza kadar indirdim.bu sefer ib.. sağa sola kacmaya başladı...
    baktım durmuyacak yav..k uğraşmadım bastı gitti....
    Jour Ambiguous :evil:
    34 VH 7413

541 301 83 62

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)