Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    üyelerimizin arasında bir sigortacı veya sigortacı bir tanıdığınız varsa bu plakanın sahibi ve trafiğe kayıtlı adres tespit edilebilinir.

komutanlarım kızacak ama ön camımdaki yazıdan dolayı ben trafikte böyle sorunlar yaşamıyorum. hatta yanımdan geçenler yazıyı görünce daha şirin gözükmek için sırıtıyorlar.

İşverenimin ilginç bir huyu var.kullandığımız araç Range Rover. normal araçlardan 35 cm daha geniş.normalde ara sokaklarda sorun yaşamıyoruz.ancak garip şekilde açığa park eden birisi yüzünden geçemediğimiz durumlarda bir düğmeye basarak extradan 15 cm extra yükseliyor. lastiklerini aracın lastiklerine denk getirip direksiyonu çevirdiği vakit aracı resmen kaldırıma çakıyor. önceki kullandığım araç Kia sorento jeep ti ve bu araç 1800 kilodur arkadaşlar. bunu bile sinek gibi kaldırıma yapıştırdı. Range rover da çok ilginç bir hidrolik sistem var.ancak genelde lastik lastiğe denk gelmezse diğer aracın kaportasında hatırı sayılır göçük oluyor.ve ilginçtir devamlı aynı yere park eden bu gibi araçlar bir daha bu tarz park yapmıyor ( bir düzine kadar araçta denemiştir)
    Bu durumdan vicdai olarak rahatsız oluyorum.neticede insanlara maddi zarar veriyoruz. ancak işverenim oralı bile değil.

Rahmetli ağabeyimin bana verdiği bir tavsiye var. her zaman kontakt anahtarını çevirdiğim vakit bu sözü söylerim " Trafikte herkez deli, bir ben akıllıyım" bizler trafikte ulaşmakistediğimiz yere gitmenin derdindeyiz taksicisi , halk otobüsü, dolmuşlar yolcu alma derdinde bu yüzden bu tür araçların yaptıklarına şasırmıyorum. benim asıl inip kavga ettiklerim "sen benim kim olduğumu biliyormusun'cular" .işte bunlara sopa şart.bu yüzden aksesuar görünümlü bir sopa tasarlamak farz oldu.

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sancezz Nickli Üyeden Alıntı
    ****************************PLAKA 06 BE 2248*********************************
    Marka VOLKSWAGEN
    Model 2007
    Renk1 GRİ (Refleks Gümüş)
    cınsı otomobıl
    ************************************************** ************************************************** ***********
    DOSTLAR BUNLARI ARAC SORGULAMADA BULDUM VE BEN BU KONUNUN USTUNE GITMEDEN ICIMDEKI ATESI PUSKURMEDEN GECEMIYCEM BU SITEDE BENIM MESLEGIMDEN OLAN BIR COK DOST VAR BEN BIR SOFORUM VE ISIMI SEVMEME RAGMEN BOYLE INSAN KILIGINDAKI MAHLUKLAR ONUME CIKINCA INANIN EKMEK YEDIGIM ISE LANET EDIYORUM SIMDI BU PLAKAYI INTERNETE YAYMAYA CALISCAM TAAKI O SEREFSIZIN AKLI BASINA GELENE KADAR LUTFEN DOSTUMUZUN BASINA GELEN KAZAYI GECMIS OLSUN DIYEREK KAPAMAYALIM VE BU KONUDA ELIMIZDEN GELEN HERSEYI YAPALIM BELKI SESIMIZ DUYULURDA MAGANDALAR BIRAZ OLSUN AKILLANIR
    SANCEZZ DOSTUM. ARABA GRİ AMA OTOMOBİL DEĞİLDİ. BEN RENAULT KANGO YA BENZETTİM. AMA OTOMOBİL KESİNLİKLE DEĞİLDİ. KANGOO VEYA PARTNER VEYA DUBLO GİBİYDİ .AMA OTOMOBİL KESİNLİKLE DEĞİLDİ.
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Oy kullanmak için kızımı pazar günü Gürpınara götürdüm, bu seçimler önemli olduğundan bu yolu yaptım, bir okul da kullandı, okulun önünde park etmiş olan araçların arasına kafadan girdim park ettim, az sonra kızım oyunu kullandı geldi, biz kaskımızı montumuzu giyerken bir öküz sanki yer yokmuş gibi motorun arkasına ikinci sıra park yapacak şekilde aracını park etti gidiyor, çıkmamız mümkün değil, biz şaşkın bir vaziyette beyefendi görmüyormusun hazırlanıyoruz çıkacağız yolumuzu kapattınız gidiyorsunuz dedim, adam hışımla sende araba park edilen yere park etme dedi yani özellikle yapmış aklı sıra müslüm baba ya ders verecek, bendeki 16 amper sigorta anında attı, ben herife ağzıma ne geliyorsa küfürün bini bir para adam hala söyleniyor ama sonunda aldı tabi arabasını, şimdi bu insanın nasıl bir psikolojisi vardır,niye böyle birşey yapmıştır gibi sorular çoğaltılabilir, bence bu adam deli, size yapılan gibi deli.

Üniversite de okurken bir hocamız bize dediki, senede bir kere hastane bir kere hapishane,bir kerede mezarlık ziyareti yapın demişti,bende hastane yerine deli hastanesi olan bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmiştim, orada hiç de deliye benzemeyen bir sürü insan vardı Doktora sordum bunların neresi deli diye oda bana şu hasta çok akıllı gibi durur ama sadece kendi söylediklerini doğru sanır bu yüzden kavga çıkartır dedi, bende doktora yahu doktor benim çevremde bunlardan çok var, doktorda doğru toplumun yarısı aslında zır delidir ama farkında değillerdir demişti. Dikkat edin çevrenizde o kadar deli varki. Ben yıllar önce cezaevinde biriyle tanışmıştım adam ne kadar kanun yasa varsa ezbere bilirdi, yazdığı savunmalarla bir çok mahkumu beraat ettirmişti, bu adam yıllarca deli diye tımarhanelere kapatılmış buna isyan edincede cezaevine girmiş, o zaman daha iyi anladım ki aslında deli sandığımız akıllı akıllı sandığımız deli,

BUNLARI NİYE ANLATTIM BİLİYORMUSUNUZ, TRAFİKTE VEYA NORMAL HAYATINIZDA SİZE ANLAMSIZ GELEN BİR ÇOK DAVRANIŞ ASLINDA DELİLERİN YAPTIĞI DAVRANIŞLARDIR,SİZ BUNLARA MÜDEHALE ETTİĞİNİZDE HİÇ ACIMADAN SİZİ ÖLDÜREBİLİRLER, BUNLARIN ÖRNEKLERİ ÇOK VAR BUGÜN BİLE GAZETELERDE GÖREBİLİRİSİNİZ,BENİM SİZE TAVSİYEM CEZAYI SİZ VERMEYİN, BIRAKIN POLİS DEVLET VERSİN SADECE YAPACAĞINIZ 155 İ ARAMAK BU KADAR BASİT.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    altuğ büyük geçiş olsun dostum,

yaptıkların takdire değer şeyler ancak bir tel şey sağa kırman olmuş aslında o an dediğin gibi refleks
    o senin önüne kırdığında sende gaza basıp dalacaktın adama sağlam sekilde. söyle ön köşeden ( köşeler daha sağlamdır ya)

olan olmuş cana gelmemiş sağlık olsun boşver adamın yediği cezalar da servis şöförüne yaptıklarında , gayette güzel olmuş.

2 tekere gönül verenlerden zaten bu beklenir.

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    altuğ büyük geçiş olsun dostum,

yaptıkların takdire değer şeyler ancak bir tel şey sağa kırman olmuş aslında o an dediğin gibi refleks
    o senin önüne kırdığında sende gaza basıp dalacaktın adama sağlam sekilde. söyle ön köşeden ( köşeler daha sağlamdır ya)

olan olmuş cana gelmemiş sağlık olsun boşver adamın yediği cezalar da servis şöförüne yaptıklarında , gayette güzel olmuş.

2 tekere gönül verenlerden zaten bu beklenir.
    Kino baba nerelerdesin yaw msn de kapalı.
    Sen merak etme bu akşam Ankara RR toplanacağız otomobil ile ilgili ileri sürüş ve işin puşluğunu arkadaşlara anlatacağım ve bundan sonra inşallah olmaz da olursa eğer tatbiki yönüne gitmek keyfiyeti kendilerine ait olacak.

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aksu yaa
    bir ara yine tatil gibi bir şeyler işte idare et canım
    haklısın tatil falan yapacaksan bilgisayarı cep telefonunu falan kapıyacan abicim yoksa olmuyor dinlenmenin keyfi cıkmıyor.

ama buralardayım kurtuluş yok aksu.

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    BENİM SİZE TAVSİYEM CEZAYI SİZ VERMEYİN, BIRAKIN POLİS DEVLET VERSİN SADECE YAPACAĞINIZ 155 İ ARAMAK BU KADAR BASİT.
    Bugün dediğini yaptım. Yerden göğe kadar haksız olan bir taksiciye 'haksızsın' dedim. Bağırıp çağırmaya başlayınca polis kenara çekti ikimizi. Trafik düzenini bozmaktan 52 lira ceza kesti bana. "Yediğin lokma boğazına dizilsin" dedim. İşini onuruyla yapan polisler adına lanetler yağdırdım o ite.
    İnançsız biri olsaydım ömrüm hapiste geçerdi herhalde.
    Ya sabır.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Re: UFAK BİR KAZA

Alıntı altug Nickli Üyeden Alıntı
    MERHABA ARKADAŞLAR . SABAH İŞE GELİRKEN UFAK BİR KAZA YAPTIM ARABAYLA. BUNU BURAYA YAZMAMIN SEBEBİ ARABAYLA BENİM BAŞIMA GELEN MOTORLA DAHA SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ BİR DURUM.

İNSAN KILIĞINDA 06 BE 2248 PLAKALI KANGOO YU KULLANAN ARKADAŞ !!! , KIRMIZI IŞIKTAN KALKARKALMAZ ARKAMDAN SÜREKLİ KORNAYA BASARAK YOL İSTİYORDU. BENDE SAĞIM DOLU OLDUĞUNDAN YOL VEREMEDİM. SONRA BOŞLUĞU BULUNCA SAĞA DOĞRU KAYMAYA BAŞLADIM. YANIMA GELEN İNSAN KILIĞINDAKİ ARKADAŞ CAMDAN BİRŞEYLER SÖYLEYİP ÖNÜME KIRDI. ÖNÜME KIRMASIYLA BERABER BENDE SAĞA KIRINCA ARKADAKİ ARKADAŞTA BİZE ARKADAN ÇARPTI. BU İNSAN KILIĞINDAKİ ARKADAŞTA BİZİM DURDUĞUMUZU GÖRÜNCE ÖNCE DURDU . KAZA OLDUĞUNU ANLAYINCADA TOPUKLAYIP KAÇTI .

ŞİMDİ SONUÇLAR ;

1-) ÖNÜME KIRAN İNSAN KILIĞINDAKİ MAHLUKATA KAZAYA FİİLİ OLARAK KARIŞMADIĞI İÇİN BİR ŞEY YAPILAMIYOR. ŞİKAYETÇİ OLSAN BİLE BİR ŞEY TUTTURMAN ÇOK ZOR. (AİLENİN HUKUKÇU VE EMNİYET GÖREVLİSİ OLMAYAN TEK ÜYESİ BEN OLDUĞUM İÇİN O MAHLUKATA BİR ŞEKİLDE ULAŞACAĞIZ. KAZAYLA İLGİLİ BİR ŞEY YAPAMASAKTA TEHLİKELİ ARAÇ KULLANMAKTAN 5- 6 TANE CEZA PLAKASINA KESİLDİ BİLE) AMA NORMAL ŞARTLARDA HAKKINI ARAYAMIYORSUN BU İÇİME ÇOK KOYDU.
    2-)ARKADAN BANA ÇARPAN GARİBAN SERVİS SÖFÖRÜ KAZANIN OLUŞ ŞEKLİNE GÖRE 6 DA 6 HATALI GÖZÜKMEKTE İDİ. ÇÜNKÜ BENİM ARABANIN SAĞ ARKASINA VURMUŞ GÖZÜKÜYORDU. POLİSLER GELİNCE BEN OLAYI ANLATTIM VE ADAMCAĞIZIN SUÇU OLMADIĞINI BENİM REFLEKS OLARAK SAĞA KIRDIĞIMI SÖYLEDİM. POLİSLERDE KUSURUN TAMAMINI BANA YAZDILAR. ADAMCAĞIZ SONRADAN YANIMA GELİP ALLAH RAZI OLSUN ABİ DEDİ .KAZALARDA TÜM KUSUR KENDİLERİNDE OLURSA MAAŞLARINDA KESİLİYORMUŞ .EN AZINDAN ADAMCAĞIZI KURTARDIK.

BU NOKTADA İNSAN KILIĞINDAKİ BU MAHLUKLAR YANLARINDAKİ ARABA YERİNE MOTOR OLUNCA DAHA CESARETLİ OLARAK BU TRAFİK MAGANDALIĞINI YAPIYORLAR. AMA KİMSENİN YAPTIĞI KİMSEYE KALMAZ BİR ŞEKİLDE ODA BULUR CEZASINI.

NE OLUR ÇOK DİKKATLİ OLALIM. KENDİMİZDEN ÇOK ETRAFIMIZDAKİLERE DAHA ÇOK DİKKAT ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ UNUTMAYALIM.

SABAH SABAH BAŞINIZI AĞRITTIM AMA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

SEVGİLER
    canım benim önüne geçmek isterken sağ yandan vursana HANZO ya

ve hemen otomatik olarak aşağı inecek tereyağ sonra torpidodan bir güzel levye

yağlı ve küflü of be ne güzel yenir...

HANDO söyledi işte... :?:
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: UFAK BİR KAZA

Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı altug Nickli Üyeden Alıntı
    MERHABA ARKADAŞLAR . SABAH İŞE GELİRKEN UFAK BİR KAZA YAPTIM ARABAYLA. BUNU BURAYA YAZMAMIN SEBEBİ ARABAYLA BENİM BAŞIMA GELEN MOTORLA DAHA SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ BİR DURUM.

İNSAN KILIĞINDA 06 BE 2248 PLAKALI KANGOO YU KULLANAN ARKADAŞ !!! , KIRMIZI IŞIKTAN KALKARKALMAZ ARKAMDAN SÜREKLİ KORNAYA BASARAK YOL İSTİYORDU. BENDE SAĞIM DOLU OLDUĞUNDAN YOL VEREMEDİM. SONRA BOŞLUĞU BULUNCA SAĞA DOĞRU KAYMAYA BAŞLADIM. YANIMA GELEN İNSAN KILIĞINDAKİ ARKADAŞ CAMDAN BİRŞEYLER SÖYLEYİP ÖNÜME KIRDI. ÖNÜME KIRMASIYLA BERABER BENDE SAĞA KIRINCA ARKADAKİ ARKADAŞTA BİZE ARKADAN ÇARPTI. BU İNSAN KILIĞINDAKİ ARKADAŞTA BİZİM DURDUĞUMUZU GÖRÜNCE ÖNCE DURDU . KAZA OLDUĞUNU ANLAYINCADA TOPUKLAYIP KAÇTI .

ŞİMDİ SONUÇLAR ;

1-) ÖNÜME KIRAN İNSAN KILIĞINDAKİ MAHLUKATA KAZAYA FİİLİ OLARAK KARIŞMADIĞI İÇİN BİR ŞEY YAPILAMIYOR. ŞİKAYETÇİ OLSAN BİLE BİR ŞEY TUTTURMAN ÇOK ZOR. (AİLENİN HUKUKÇU VE EMNİYET GÖREVLİSİ OLMAYAN TEK ÜYESİ BEN OLDUĞUM İÇİN O MAHLUKATA BİR ŞEKİLDE ULAŞACAĞIZ. KAZAYLA İLGİLİ BİR ŞEY YAPAMASAKTA TEHLİKELİ ARAÇ KULLANMAKTAN 5- 6 TANE CEZA PLAKASINA KESİLDİ BİLE) AMA NORMAL ŞARTLARDA HAKKINI ARAYAMIYORSUN BU İÇİME ÇOK KOYDU.
    2-)ARKADAN BANA ÇARPAN GARİBAN SERVİS SÖFÖRÜ KAZANIN OLUŞ ŞEKLİNE GÖRE 6 DA 6 HATALI GÖZÜKMEKTE İDİ. ÇÜNKÜ BENİM ARABANIN SAĞ ARKASINA VURMUŞ GÖZÜKÜYORDU. POLİSLER GELİNCE BEN OLAYI ANLATTIM VE ADAMCAĞIZIN SUÇU OLMADIĞINI BENİM REFLEKS OLARAK SAĞA KIRDIĞIMI SÖYLEDİM. POLİSLERDE KUSURUN TAMAMINI BANA YAZDILAR. ADAMCAĞIZ SONRADAN YANIMA GELİP ALLAH RAZI OLSUN ABİ DEDİ .KAZALARDA TÜM KUSUR KENDİLERİNDE OLURSA MAAŞLARINDA KESİLİYORMUŞ .EN AZINDAN ADAMCAĞIZI KURTARDIK.

BU NOKTADA İNSAN KILIĞINDAKİ BU MAHLUKLAR YANLARINDAKİ ARABA YERİNE MOTOR OLUNCA DAHA CESARETLİ OLARAK BU TRAFİK MAGANDALIĞINI YAPIYORLAR. AMA KİMSENİN YAPTIĞI KİMSEYE KALMAZ BİR ŞEKİLDE ODA BULUR CEZASINI.

NE OLUR ÇOK DİKKATLİ OLALIM. KENDİMİZDEN ÇOK ETRAFIMIZDAKİLERE DAHA ÇOK DİKKAT ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ UNUTMAYALIM.

SABAH SABAH BAŞINIZI AĞRITTIM AMA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

SEVGİLER
    canım benim önüne geçmek isterken sağ yandan vursana HANZO ya

ve hemen otomatik olarak aşağı inecek tereyağ sonra torpidodan bir güzel levye

yağlı ve küflü of be ne güzel yenir...

HANDO söyledi işte... :?:
    SEVGİLİ HANDO ,

SONRA OKURDUN BENİ GAZETELERİN 3. SAYFASINDA. MALUM KAREDENİZLİYİZ.ACIKTA EBAT İRİ. İNDİK Mİ ARABADAN DURAMAYIZ. SONRA SENDE ATINLA GELİP BENİ KAÇIRMAK ZORUNDA KALIRDIN ŞERİFİN OFİSİNİN YANINDAN.
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

Raptorerdemcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erdem turan
    emlak danışmanı
     Regal Raptor 250-D9
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun dostum:(
    FIRTINANIN ŞİDDETİ NE OLURSA OLSUN MARTI SEVDİGİ DENİZDEN ASLA VAZ GEÇMEZ
    DD250E-9

34 ED 5146
    Brh(+)
    Erdem TURAN
    Çınarcık/YALOVA

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)