artık ben motoruma herşeyi yaptım şimdi ne yapsamki satıp büyütsemmi diye düşünüpte satmayada kıyamayan arkadaşlar için bulunmaz fırsat gibisiniz... ama şahsen benim daha çok eksiklerim olduğu için airbrush ı şimdilik erken buluyorum daha arka çantam ve camım bile yok::((( rüzgar böğrüme böğrüme esiyor::)) neyse mesele airbrushtan ibaret değil tabiii.. katılım söz konusu.. bir harley davidson almayı planlayan biri olarak 'kardeşim benim harleyim var(olacak) ben harleycilerin sitesine üye olurum'.. demeyip aramızda olduğunuz için teşekkür ederim.. tabii bunu kalıcı ve katılımcı olacağınızı düşünerek söylüyorum.temennim odur..hoş vakit geçirmeni dilerim..

RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)
)) neyse mesele airbrushtan ibaret değil tabiii.. katılım söz konusu.. bir harley davidson almayı planlayan biri olarak 'kardeşim benim harleyim var(olacak) ben harleycilerin sitesine üye olurum'.. demeyip aramızda olduğunuz için teşekkür ederim.. tabii bunu kalıcı ve katılımcı olacağınızı düşünerek söylüyorum.temennim odur..hoş vakit geçirmeni dilerim..
derdim. sizde tabe doğal olarak " Oha" derdiniz. Şimdilik Hoşcakalın..