Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    artık ben motoruma herşeyi yaptım şimdi ne yapsamki satıp büyütsemmi diye düşünüpte satmayada kıyamayan arkadaşlar için bulunmaz fırsat gibisiniz... ama şahsen benim daha çok eksiklerim olduğu için airbrush ı şimdilik erken buluyorum daha arka çantam ve camım bile yok::((( rüzgar böğrüme böğrüme esiyor::)) neyse mesele airbrushtan ibaret değil tabiii.. katılım söz konusu.. bir harley davidson almayı planlayan biri olarak 'kardeşim benim harleyim var(olacak) ben harleycilerin sitesine üye olurum'.. demeyip aramızda olduğunuz için teşekkür ederim.. tabii bunu kalıcı ve katılımcı olacağınızı düşünerek söylüyorum.temennim odur..hoş vakit geçirmeni dilerim..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

maltintash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat ALTINTAŞ
    Öğretmen
     Suzuki İntruder Vl 1500
     Uşak BANAZ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık ben motoruma herşeyi yaptım şimdi ne yapsamki satıp büyütsemmi diye düşünüpte satmayada kıyamayan arkadaşlar için bulunmaz fırsat gibisiniz... ama şahsen benim daha çok eksiklerim olduğu için airbrush ı şimdilik erken buluyorum daha arka çantam ve camım bile yok::((( rüzgar böğrüme böğrüme esiyor::)) neyse mesele airbrushtan ibaret değil tabiii.. katılım söz konusu.. bir harley davidson almayı planlayan biri olarak 'kardeşim benim harleyim var(olacak) ben harleycilerin sitesine üye olurum'.. demeyip aramızda olduğunuz için teşekkür ederim.. tabii bunu kalıcı ve katılımcı olacağınızı düşünerek söylüyorum.temennim odur..hoş vakit geçirmeni dilerim..
    Öncelikle klas yazın için çok teşekkür ederim. Aslında ikitekere gönül vermiş tüm dostlara,iki teker üzerinde özgürlüğün asıl tadını bilenlere ve apış arasındaki motorun gücüne hasta olanlara sevgim ve saygım sonsuzdur. Günümüzde birlik ve beraberliğin en güzel somut örneklerini yine biz Motorsiklette gönül vermiş insanlar veya Motorsikletci kulüpleri göstermektedir. O ruhu Motorsikletci kardeşlerimin yaşatabilmesi benim için ayrı bir gurur vesilesidir. Bu vesile ile İster Harleyci olsun İster Raptorcu ister Hondacı vs. vs. benim için hepsi aynıdır. Motorsikletcilerin felsefesinde İki teker, özgürlüğün Simgesidir.HAngi marka olursa olsun.Bunu yaşadığımız ve havasını tenefüs ettiğimiz müddetce Markaların çok önemsiz kaldığını göreceksiniz.
    Gelelim Aİrbrush meselesine... :mrgreen:
    Öncelikle Airbrush olayını fiyat konusunda gözünüzde fazla abartmayın. Ben istiyorum ki tüm Motorsikletci kardeşlerimin Motorunda kendi ruhunu,özgürlüğünü,tarzını yansıtan şekilleri motorunda resmedilsin. Benim için işin maddi yanı ikinci plandadır. zaten ilk planda maddiyet olsa bir kaska 1000 ytl derdim. sizde tabe doğal olarak " Oha" derdiniz. Şimdilik Hoşcakalın..

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    aramıza hoşgeldin... umarım enkısa zamanda motoruna kavuşursun...

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)