| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yok ya ben anladım olayıda bizde 2 müşür var kawancha
biri hararet müşürü deponun altında motorun sağından baktığında görürsün bu dikine bir jakla kablo takılıdır.hararet lambasını yakıyor benim dediğim
biride fan müşürü buda radyatörlerin hemen altında sağ tarafta alt köşede.
buda fanları acıyor senin dediğin bu müşür
acaba 2 side aynı tip müşürmüdür onu bilmiyorum ?
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)ya olamaz çünkü hararet ışığı 120 derecede yanar bizim müşürler 88de çalışıyo
ama ben hepsinin radyatörün altındaki müşürden olduğunu sanıyodum :/ kusura bakma
250 9E
İstanbul
A Rh (+)Ali İnaç
BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)ben kullanım klavuzunun yalancısıyım
ayrıca su NŞA'da 100 derecede kaynıyo. radyatördeki su antifriz ile homojen bir şekilde karışmış durumda ayrıca basınç altında kaynıyo bu yüzden 120yi bulması normal. motor için 120 derece sıcaklık ne kadar normal onu bilmiyorum fakat radyatörün içinde sıcaklığın 120yi bulabileceğini sanıyorum.
a
a
A Rh (+)arkadaslar sanıyorum kino baba, radyatörün arkasında, tam benzin deposunun kulaklarının altında, üzerine bir tanecik kablo giren seyden bahsediyo. o termostatmıs galiba. yani fanı acmakla yukumlu sey o deil. sadece su sıcaklıgı belli bi dereceyi gectiginde -ki bu sıcaklık fan acma sıcaklıgının cok cok ustunde- kırmızı hararet lambasını yakıyo. ama fanı harekete gecirmekle yükümlü sey, radyatörün sağ alt köşesinde, üzerinde iki tane kablo olan zamazingo.
ben araba tamircisinin yalancısıyım bu arada arkadaşlar. evin yakınlarında ufak tefek şeyleri yaptırmak için gittiğim bi arkadaş. benim de motoru daha çalıştırmadan hararet lambam yandı bi kere de, termostatın arızalanmıs falan demişti.
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)peki termostatın arızalanmıştır dedi sen ne yaptın
yeni termostat mı aldın müşürü değiştirdin MR.quanta
ne oldu da lamban söndü
a
a
A Rh (+)abi fan acmıyo makine su anda. belki hararet müşürü de arızalıdır bilmiyorum. lamba da kafasına göre, çalıştırdıktan bi iki dakika sonra sönüyo zaten. termostatın fişini çekince de sönüyo tabi bu arada. yani belli bişeyi yok. o soketi oynattıgım zaman da lamba sönükleşiyo. yani termostatın içinde bişeyler olmuş.çünkü soğuk havalarda lamba yanıyo. ters çalısıo yani sizin anlayacagınız kino babacım.
herhangi bi yerine dokunmadım ben bi de. yani deiştirme durumlarına girmedim. havalar daha hararet yapacak havalar deil çünkü henüz. biraz ısınmaya başlasın komple heryerine baktırırım. bahar bakımı gibi bişey yani.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)