| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+):evil::D:mrgreen:
TÜRKÜZ ÜRETKENİZ..........AHAN BENDE BULDUM RESİM EKLEMENİN YOLUNU...
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Yine Olmadi Bu Rsim Ekleme Işi
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Hehe..........olacak Bu Iş
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Bu Resim Ekleme Işini Tarif Edecek Rr Ci Dostlarimizdan Yardim Istiyoruz..
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)şu resim ekleme işine bi el atayım
hayda alttaki yazıya bakın yaaa
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif dir
ne iş bu ya
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
keeway sl 150
1
A Rh (+)bu yenı forumun yapısı benım 4 senedır uye oldugum forumla aynı o nedenle ben anlatayım bu yapının guzellıklerını
resim eklemek: imageshack.us sitesine girin
gelen yerde gözat a basarak yukleyecegınız resmı secin
upload demeden once resize image den 800*600 e de tıklayın kı forum resımı yuklerken yavaslamasın kucultmeye calısırken
sonra upload buttonuna basın
sayfa gelınce en altta direkt link yazan bir yer var o linki kopyalayın
foruma gelin mesaj yazılan yerde kalın italik yazı ayarlarının yapıldıgı sırada grafik ekle dugmesi var üzerine gelince yazıyor grafik ekle diye o buttona basın
acılan pencereye imageshack.us dan kopyalamıs oldugunuz lınk i yapıstırın tamam a basın
bıttı bu kadar
------------------------------------------------------------------------------------------
mesajı post ederken klavye kısayolu: mesajınızı yazdıktan sonra alt+s tuş kombınasyonu ıle fareye gerek duymadan mesajı post edebılırsınız
dıp not: alt+s tus kombınasyonu bazen ıngılızce klavyeye cevırıyor neden bılmıyorum
bu durumla karsılasırsanız alt+shift yaparak yenıden turkce klavyeye gecebılırsınız
------------------------------------------------------------------------------------------
konuya girmeden konu içeriğini görmek: konu baslıgına mause imlecini getırın ilk mesajın içeriginn bir kısmını görun :D
Konu leventse tarafından (14.March.2008 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)