benim eksozların içide bom boş.ama ben memnunum en azından trafikte herkez beni farkediyo hemen kenera çekiliyolar.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)benim eksozların içide bom boş.ama ben memnunum en azından trafikte herkez beni farkediyo hemen kenera çekiliyolar.
Ben de düşünüyorum açtırmayı , ama önce egzostu açık bir Regal Raptor bulup sesini dinlmeliyim.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Evet birçok kişiye tek cevap veriyorum. Benim egzotlarımın içi boş, ortalama 12000 km dir böyle kullanıyorum, dipteki susturucuyu tamamen sökülü, egzostun ucundaki susturucununda alyanla içindeki tüpü çıkartmıştım ve hep öyle kullanıyorum, benzin sarfiyatına gelince, son maşukiye gezisinde 1 depoyla 370 km yol yaptım yedeğe geçmeden. Motorumun sesi süper, cuma geceki buluşmada alex arkadaşımız hasta oldu daha ne diyim ben size...
caponord
Samsun
B Rh (+)egsozlarınızın susuturucularını sökersiniz motor sıkıştırma yapmayacak ve çok yakacaktır...bu gün 115 kuruş yakıyorum diyenler yarın 180-200 kuruş yakacaklardır...ama ben sesi seviyorum diyenlere lafım yok..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hehehe yaw okan benim motor ilk aldığımda full depo 260 km yapıyodu, susturucuları söktüm şimdi 370 km yapıyobenimki zaman geçtikçe az yakıyo demekki, yakında 400 km yi deviririm heralde ben
![]()
a
a
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)