| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)öncamı kaça taktın
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kaanka arka sisibar yani sırtlık problem yaratabilir açıkcası kırılabilir .. daha doğrusu kırılır bu olay çok arkadaşımızın başına geldi eski konuları bi incele ne yapman gerektiğini anlayacaksın dizaynın çok güzel olmuş yanlız arkalığı biraz daha yükseltsen çünkü artcının kuyruk sokumuna gelip rahatsız edebilir tam sırt boşluğuna gelecek şekilde ayarlarsan daha rahat ve dik yani gösterişli olur benimki tavsiye hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle bin
Konu aslanburclu tarafından (15.March.2008 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)abi allah razıolsun fikirlerin benim için herzaman çok değerlidir... bencede biraz alçak kaldı ne yapıcağımı nasıl yapıcağımı bende düşünüp duruyorum. bakalım enkısa zamanda onuda halletmeye çalışıcam. kafamda birsürü şeyvar yapılıcakta zaman ve para. yavaş yavaş yapıcaz artık...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kolayı var karaköye yolun düşerse orda tezgahlarda elektrik süpürgesi mlz.i satanlar var onlardan uygun kalınlıkta bir boy krom boru al
2 ye kes deliklerini ayarla o kolların arasına vidalarınıda uygun delerek oturt derim ben öyle yaptım hadi kolay gelsin
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)abi sende elektirik süpürgesi sapın olmasa napıcan bilmiyorum ya :mrgreen: :?
Yunus Emre
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)
e koçum napcan bizim ucuz motorlara 5 ytl.lik mlz.varken gidipte özen tiç.ten (honda yedek parça bayi) 500 euroya almaya ne gerek var...hem custom ne demek alakasız bir parçayla bindiğin motora ek veya aksesuar yapmak değilmi
sen biraz abd. choppercularını izle bak ne mlz.lerden neler yapıyorlar
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)kaanka.
elıne koluna saglık.
allahdan saklasın...
emek harcamıssın ve cok hos olmus...
on sıperlıgınde fotosunu koyarsan tam olacak...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)