buyuk bi aksilik olmazsa ben varım. havalar güzel gitsinde gerisi sorun değil
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR class
istanbul
B Rh (+)buyuk bi aksilik olmazsa ben varım. havalar güzel gitsinde gerisi sorun değil
okay
B rh(+)
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)karaburun gezisine eklemek istediğim bir iki isim var ama birinci dadyw ikinci eger regalini aldı ise andaç olucak bu arkadaşlarımızda inşallah bizimle beraber olurlar bu hafta sonu.
motorda son karar R&R
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Abi ne geziymiş bu, aylardır karaburun okuyorum bi yapamadınız gitti yaw, sonunda biz sizden önce gidicez valla![]()
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)bence problem gidiceğimiz yerin adında
gelin şuna beyaz burun yada pembe burun diyelim bu sefer problemsiz olsun
kara burun diyince insanın içi kararıyor
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Abicim bizdede karaburun var ve biz gittik hemde ne gittik, millet eğlenceye doyamadı, ve hala gidelim gidelim diye sayıklıyoruz inceden, siz havaya bakarsanız yaza kadar karaburun yok size bence![]()
DD250
İZMİR
0 Rh (-)evet ya havalar güzel olsun gidelim artık...hafta içi güzel hafta sonu kötü havalar insanın hevesini kursağında bırakıyor hep.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)evet arkadaşlar demekki herkezin vayaş vayaş gözü motorları görmeye aşladı. bu hafta sonu yine yeniden karaburun bencede süper olur.
Serdar'cım liste süper. umarım sayımız artacaktır. Suat Abi motorunu satmak zorunda kaldı, bir türlü toparlayamadı. biraz önce görüştüm, konuşacak hali yoktu. cok ağır gribe yakalanmış :( umarım kısa zamanda atlatır.
pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
hakkı
DL1000
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Karaburunun yolları çok virajlıdır aman dikkat.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)suat abi adına üzüldüm ya gerçekten bir toparlayamadı kendini neyse herşeyde bir hayır vardır diyerek abime acil şifalar diliyorum bu pazar banada çok güzel olacak gibi geliyor hakkı abi allahın izni ile gelsinartık şu pazar.
motorda son karar R&R
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)ben de motoru cumartesi bir bakıma alayım
en son bindiğimde 90 ı geçmiyordu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)