ilk önce bu fotoğrafı koymak istedim, çünkü benim çok hoşuma gitti. bu fotoğrafı çekebilmek için oldukca kötü zeminli ve keskin virajları saatlerce aşmak zorunda kaldık. sanırım emeğimize deydi
haftalardır planladğımız ama bir türlü gidemediğimiz, hatta bir seferinde de drali nin motor arızası nedeniyle yarı yoldan döndüğümüz gezimizi sonunda yapmayı baardık. aslında benim motorumu satmam ile bu seferde gidemeyeceğiimi düşünmeye başlamıştım. ama biricik eşimin önerisine uyarak arabayla ve ailecek katıldık.
gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
aramızda kayış atanlarda oldu : drali görev yerindeki kötü hava şartları nedeniyle motorunu İzmir'e getiremediği için katılamadı. Emre, bir gün önce parmağını, motoru kullanmaya mani olacak şekilde kestiği için katılmadı, geçmiş olsun. Ahmet haklı maazeretini özelden yazarak katılamayacağını belirtti. bir dahaki geziye umarım katılabilirler.
bu gezide ilk defa Kadir ile birlikte gaz açtık. umarım bundan sonraki gezilerde ve organizasyonlarda da birlikte oluruz. O'nu tanımaktan çok memnun oldum.

suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)