İzmir, tebrikler...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)İzmir, tebrikler...
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)izmir ekibi bizi oraların güzelliklerinden mahrum bırakmayın ne olur bol bol gezın bizede foto layınkı gozumuz gonlumuz acılsın
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Hakkı abi ilk resim gerçekten çok güzel çıkmış sen bu işi biliyorsun gerçekten.
motorda son karar R&R
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)hakkı fotolar çok güzel olmuş elne sağlık
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)arkadaşlar şimdi yeniden başladım kalan resimleri yüklemeye çalışıyorum.
önemli olan sorunsuzca, sağsalim geziyi bitirebilmektir Serdar'cım. karşılaştığımız bir çok aksiliği birlikte aştık. umarım diğer gezilerimiz daha sorunsuz ve rahat geçer.
kendi adıma seni tanıdığıma memnun oldum. umarım bundan sonraki gezilerde de birlikte gaz açabiliriz. eline sağlık, resimler çok güzel olmuş. ama lütfen birdahaki sefere 640x480 çözünürlüğünde yolla. görüntülemek çok daha kolay olur, lütfen buna dikkat edelim.
eyvallah Okan. arkadaşların da katılımı ile süper oldu. umarım sende kısa zamanda gezmeye başlarsın.
aslında Tayfun senindediğin gibi yapmiştim ama yükleniyor yazısı çıkınca not defterini kaydetmeden çıktım :(
sağol dostum. tam avatarlık olmuş sanırım.
sayenizde dostum.
işte geri kalan resimler, umarım bu kez sorun olmadan çıkar.....
![]()
Konu hakkı tarafından (01.April.2008 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
hakkı
DL1000
caponord
Samsun
B Rh (+)Hakkı arabayla gitmenin avantajı arkadaşlarına yaramış.. çok güzel enstanteneler yakalamışsın...viraja yatan 4 raptor görmeyeli uzun zaman olmuştu..![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)evet haklısın, arabayla gitmem çok işe yaradı. her işde bir hayır vardır derler ya tam öyle oldu. güzel karelerin yanısıra yolda kalan Okay'ın motorunu da otobanın ortasında bırakmaktan kurtulduk. emniyetli bir yere arabayla çektik.
öyle bir hava ve manzara vardı ki benim ufaklık bile harkezden önce, çıkmak için merdivenlere koşturdu :D
hakkı
DL1000
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)