arkadaşlar isterseniz TAKSİM NEVİZADE'de MEST diye bir mekan var orada buluşabiliriz mekan tanıdık ben ayarlamaları yapabilirim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)arkadaşlar isterseniz TAKSİM NEVİZADE'de MEST diye bir mekan var orada buluşabiliriz mekan tanıdık ben ayarlamaları yapabilirim
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Olabilir, Konuştuktan sonra bana özelden bilgi verir misin??? Ücret, maliyet???
yol yapalım yol
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)fark etmez toplam ücret üzerindende indirim yaptırabiliriz yada gelen bizim için bir oran belirlenir o sorun olmaz
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)arkadaşlar şimdi konuştum siz gelin sorun değil hallederiz dediler yanlız kişi sayısı sordular bugün cuma olduğu için ona göre yer ayırtıcam akşam 17:30'a kadar haber verebilirsek rahat rahat gidip oturabiliriz

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah kardeşim sen o zaman aksam maksimum tahimen 5-6 kişi olucaz ama sen 10 kişi sıgıcak kadar yer ayarlasan sevınırız
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)yahu nerde buluşacağız taksimde mi bakırköydemi ben otogardayım geldim
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Vay vay vay biz gelmiyoz ya hemen nevizade ha az için öle ortalığı dağıtmayın iyi eğlenceler
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)