Çok güzel bir topic olmuş , kutlarım.
RR umu yeni satmış biri olarak , satışa koyduğum günden beri gözlemleyip isyan ettiğim aklıma geldi.
Aynı modeli sırf daha erken satabilmek uğruna düşük fiyatlara satanları gördüm ve şok oldum.
Sonuç olarak benim regal im müşterinin de haklı ısrarıyla değerinden düşük fiyata gitti çünkü söz konusu sitede arkadaşlar resmen açık arttırma mantığıyla fiyatı düşürdükçe düşürdüler.
Bir bayiye gittiğimde motoru 1000ytl karşılığı alabileceklerini , geçenlerde bi tanesini 900 e aldıklarını söylediklerinde resmen güldüm ve benim motorum en az 2 katı eder dedim.
Bu bahsettiğim satışı yapan kişilerden en az 2 side bu sitede tanıdığım kişiler.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin... Acele etmeyin! Motorlar hakedilen değerlerde gitsin.
Sonuç olarak ben internetle ve motorla alakası olmayan bir arkadaşıma sattım motoru. Sırf yakın arkadaşım ve aynı çevrenin adamıyız diye içim rahat ama diğer ilanlar sayesinde yeni motorumun 2 taksidinden oldum.
1200 ytl ye dd100e verenleri ve 300 km deki motoru 1400 e verenleri kınıyorum! Göz var nizam var . >:/

dd100e / agility 125
Türkiye
0 Rh (+)