ya biz versinler diye ilan vermedik. piyasayı artırmak için, hem o sitede nekadar fiyatlar yüksek gözükürse satmak için 3000 veya 3500 yazanlara okadar çok talep artar...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Değerli Site Sakinleri Yogun Ilginiz Için Teşekkür Edeyim Bari!
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
regal raptor 2007ve gv650aquila
pendik
0 Rh (+)çok kızıyorum yaa bir motosikleti 3000 ytl ye 3500 ytl ye satacaksan bırak satma elinde dursun o paralara mal mı satılır allah aşkına.gün gelir lazım olur eşin oğlun kızın biner sen yeterki temiz bak malına.bende 5000 ytl ye aldım sıfır aldım pahalı aldım biliyorum ama kimsede kusuruma bakmasın 3000 ytl ye vermem motorumu keyfi derecede motorcuyum 3 aded motorum var ama hiç birini satmayı düşünmüyorum.
dd100e / agility 125
Türkiye
0 Rh (+)Çok güzel bir topic olmuş , kutlarım.
RR umu yeni satmış biri olarak , satışa koyduğum günden beri gözlemleyip isyan ettiğim aklıma geldi.
Aynı modeli sırf daha erken satabilmek uğruna düşük fiyatlara satanları gördüm ve şok oldum.
Sonuç olarak benim regal im müşterinin de haklı ısrarıyla değerinden düşük fiyata gitti çünkü söz konusu sitede arkadaşlar resmen açık arttırma mantığıyla fiyatı düşürdükçe düşürdüler.
Bir bayiye gittiğimde motoru 1000ytl karşılığı alabileceklerini , geçenlerde bi tanesini 900 e aldıklarını söylediklerinde resmen güldüm ve benim motorum en az 2 katı eder dedim.
Bu bahsettiğim satışı yapan kişilerden en az 2 side bu sitede tanıdığım kişiler.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin... Acele etmeyin! Motorlar hakedilen değerlerde gitsin.
Sonuç olarak ben internetle ve motorla alakası olmayan bir arkadaşıma sattım motoru. Sırf yakın arkadaşım ve aynı çevrenin adamıyız diye içim rahat ama diğer ilanlar sayesinde yeni motorumun 2 taksidinden oldum.
1200 ytl ye dd100e verenleri ve 300 km deki motoru 1400 e verenleri kınıyorum! Göz var nizam var . >:/
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar biz bu konuyla ilgilenmezsek ne italatcının ne de başkalarını bir nane yapacagı yok
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)tamamen katılıyor ve destek verıyorum...
resım olayı bıraz yavas oluyor...
ama azımlıyım...
el bırlıgı ıle fıyatları olabıldıgınce tavan yapmalıyız...
hadı bakalım sımdı sıra benden sonrakınde...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Bi bakmisiz motorlar 4500 e alici bulmus...
Deneyelim bakallim sonucunu gorelim...
Bende ilan veriyorum.
Satarsam bu fiyata uste para koyar hayallerimdeki motora bi adim daha yaklasirim.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)