Arkadaşlar niye bu kadar kastınız bu meseleyi anlamıyorum, şu an piyasada 2000 ytl den 7500 ytl ye kadar regal var, (7500 YTL Hocanın biliyorsunuz), bu bir arz talep meselesidir, şu an piyasada satılık bir sürü regal var ama alan yok sen istersen 10 bin lira de alan yok satan misali bu adam gerçekten sıkışmış satacak gözünün yaşınada bakmayacak benim bildiğim şu an bir arkadaşımız var sağlık sorunu nedeniyle kim ne verirse satmak istiyor ama ben onu engelledim sattırmadım,bi şekilde para problemini hallettik şimdi keyfe keder satıyor ama değerini istiyor 3500 ytl.
Şimdi öncelikle şunu herkes bilsin yedek parça ve servis sorunu sadece regalde yok bu her motorda var bir tek BMW de yok oda paradan haber ver diyor, diğer bütün motorlarda parça sıkıntısı ve servis problemi var, şimdi çıkın hangi tamirciye gidersen git sökülmüş dağılmış üstü toz ve örümcek bağlamış motor görürsünüz sorduğunuz da parça bekliyor derler, Samsundan Okanın yazdığını okumuşsunuzdur kayış koparmış ben buradan belki 10 yeri aradım yok dediler,bu bir örnek, bu yüzden regalleri küçümsemeyin fiyatlarınada müdehale etmeyin biri aza satar diğeri çoğa satar ama sonunda gerçek değerini bulur,eğer böyle yapmazsak kof bir değer olur bu ve sıkıştığımızda kaça satacağımızı veya alacağımızı bilemeyiz.
Hangi marka motosikletin ücretsiz 24 saat hizmet veren servisi var ama regalin var gündüzleri MÜSLÜM BABA geceleri MEHMET AKSU.![]()

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)
), bu bir arz talep meselesidir, şu an piyasada satılık bir sürü regal var ama alan yok sen istersen 10 bin lira de alan yok satan misali bu adam gerçekten sıkışmış satacak gözünün yaşınada bakmayacak benim bildiğim şu an bir arkadaşımız var sağlık sorunu nedeniyle kim ne verirse satmak istiyor ama ben onu engelledim sattırmadım,bi şekilde para problemini hallettik şimdi keyfe keder satıyor ama değerini istiyor 3500 ytl.