Doğumgünün kutlu olsun Tayfun.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Doğumgünün kutlu olsun Tayfun.![]()
DD 250 E9
İstanbul
0 Rh (+)Dogum günün kutlu olsun tayfun kardeşim sevdiklerinle sağlıklı huzurlu mutlu uzun senelere.....
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)mutlu yıllar ve nice birlikte yollar (henüz olmadı ama olur inşallah) dilerim.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)tayfunum modum harley marley hikaye parada lazım değil sana biliyorum. nede olsa zabıtasın .. zabıtaya para ne lazım.. boşver onları ben sana yeni yaşında bol bol artçı diliyorum: hepsi gönlünden geçen gibi olsun:)) doğum günün kutlu olsun,nice senelere ..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)Tayfun doğum günün kutlu olsun.Herşey gönlünce olsun!fuarda ıslatırız artık yeni yaşını.hehehe
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kardeşim doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yaşam sürmen dileğiyle tabiki bizimle birlikte iyiki varsın
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)doğum günün kutlu olsun
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)iyki doğdun tayfun, hep sağlıklı yaşarsın inşallah
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla ne hediye ne para nede pul, şurdaki mesajlar hepsinden daha kıymetli benim için, kendi ailem dışında sahip olduğum motorcu dostlarım benim ikinci ailem oldular, şimdiki zamanda bir insanın kendisini başka insanların yanında mutlu hissedbilmesi ve keyif alması gerçekten çok güzel birşey, sizinle paylaştığım her dakika ve her zaman parçası için gerçekten şanslı ve mutluyum, mutluluğumuz hep beraber ve hep daim olsun inşallah...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)