| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)kilometre saatinden şikayetçi olan arkadaşlar olmuştu zamanında bir arat istersen site içinde
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)müslüm baba,orkun abi saolun ben bi sietede aratayım.valla km saatiylede oynansada zırıldasada ben motorumu çok seviyorum.hepiniz saolun hayırlı akşamlar
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Önden gelen sesin sebebi ağırlıklı olarak radyatör korumasının titreşimden zarıldaması.
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)İşte bu yaw bırak zırıldasın. Sen ona karışma o da sana karışmasın. Saatide komple değiştir motorun 0 km olsun. Egsozları nikelaja, depoyuda airbrusha yolla... Sonra yak bi cigara geç motorunun karşına ikinci kez motor aldım diye keyif çat... Bu çin mallarının hepsi Çinlilerde olduğu gibi birbirinin aynısı. Hepsinin parçası birbirine uyuyor. Maharetli bir babanda varmış zaten, sök tak değiştir puzzle misali...
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Zırıltı önden geliyor.Fan motorlarının göbeğinden.Ben tamamen kesemedim.Biraz kalın yağ ile yağladım.Nispeten kesildi.Kafana tokadan başka bişey takma.Bin ve unut.
Aksu kardeşim sakinleştiren ve uzlaşmacı yorumun için teşekkürler.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Zırıltıyı kesmenin kesin yolu egzostların sesini arttırmak, sürüş anında egzostlarınız ne kadar bağırırsa zırıltılar o kadar kesiliyor ve sadece egzost sesi duyuyosunuz :mrgreen:
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)zırıltının sebebini buldum ama nasıl çözeceğim bilmiyorum.zırıltı depo kapağından geliyo.kapak tam kapanmıyo.yada ben kapatamıyorum.zırıltı başlayınca parmaklarımı depo kapağının altına sokunca zırıltı felan kalmıyo.acaba benmi kapayamıyorum.ne yapmam gerekir acaba.sos
caponord
Samsun
B Rh (+)bu km saatiyle oynayan da amma dangalakmış yavv.. niye sökmüşki km saatinin camını...:evil:
halbuki pratik yolu var .. alttan km kablosunu çıkarıp matkaba bağlayıp ters çeviriyosun ortalama 1 saatde 10 000 km geri alıyo...:mrgreen:
onda başka bi iş vardır Utku kardeşim ...sen al yenisini bas gaza git...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)