benim 100 lükken başkaydı ,şimdi başka oldu .. hesaplıyorum netice alınca yazıcam ...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)benim 100 lükken başkaydı ,şimdi başka oldu .. hesaplıyorum netice alınca yazıcam ...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
honda innova
Türkiye
B Rh (+)BENZIN TASSARRUFU VEDE DIKKAT EDILMEYESi GEREKEN KONULAR
Arkadaslar..
Regal raptor dd250 icin ortalama benzin 0.10ykr eski parayla 100bin 1km de yakmasi gerekir 95 kursunsuz kullanilmalidir. Eger benzini fazla yaktigini dusunuyorsaniz en yakin servise giderek senkron ayari yapmalisiniz.. SENKRON AYARI SART
Ayrica e-5 e-8 otoyol otoban bos natoyollari gibi yerlerde sabit gazla gitmelisiniz. Kaba tabirle vinnn vinnn yapilmamalidir.
Ayrica 2005 model sahipleri ise benzin deposunuda demizlemelidir. Nasil su depolarinda yosun olusuyorsa benzin depolarinda da pislenme pihtilasma olur. Bunun icin benzin deposunu fullemeden once bir sivi dokulmeli tum benzin istasyonlainda mevcuttur. Sonra uzerine benzin fullenmelidir. Tesekkurler....
Siyah OKUZUM RAPTOR.. MOTORSIKLET OKULU KURMALIYIZYuNuS eMrE
EskişehirEn sonunda denedim.Motor 1300 küsür kmde. 354km'de rezerve geçtim, 101 yrkş yakıyor , 100bin lira eski hesapla tabii. Tam memur işi valla..
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)dostum %50 uzun yolTayfun Nickli Üyeden Alıntı
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)benn şimdiye kadar 3 depo bitirdim 11. depoda 330+rezerv oldu 2. depoda 240+rezerv oldu şimdi 3. depodayım 250yi geçtim henüz bi rezerv olayı yok bi ortalama tutturamadım :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hakkaten ya şehir içinde 103 ytl pazar günü Edirneye giderken 108 ytl yaktı bi terslik yokmu normalde şehiriçinde daha fazla yakması gerekmiyomuydu arabalarda öyle oluyodu.bu yeni teknoloiler ters galiba
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Antalyaselam kardeş ben antalyadayım ve mersine gidip geliyorum
tam olarak kat ettiğim yol gidiş dönüş tam 1000 km 95.00 yaktı ve bu sahil yolunu bilenler yorumunu yapabilir
sen tekrar dene istersen
Kayıp Kentin Yakışıklısı
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Merhaba kardeşimotuz3 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle hoşgeldin Tanışma bölümüne bi başlık açıp kendinden bahsedersen seni daha yakından tanımış oluruz
Bahsettigin yolu biliyorum zor virajları olan ama bi okadarda zevkle yolculuk yapılan bi yoldur en azından alanyaya kadar 95 ykrş iyi rakam şehir içindede aynımı yakıyosun gerçi Antalyada istanbul kadar trafik olmaz ama
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Bizim karbüratörler çift boğaz olunca böyle oluyor kabilay abi, belli bir hızdan sonra 2. boğazda benzin püskürtmeye başlıyor, tapa gazda yakış bunun için fazla oluyor.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Ulan ben onun ikinci boğazını çimentoyla doldurmazmıyım be!!!!![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)